HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Περιμένει τον Άγιο Βασίλη με…. μπαλακλάβα

Η Kylie Jenner είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει και τον Άγιο Βασίλη καθώς μπήκε από νωρίς στο “πνεύμα των γιορτών” με τον δικό της τρόπο.

Σε μια ανάρτηση της στο instagram, η Kylie Jenner φόρεσε ένα πλεκτό χρωματιστό μακρύ φόρεμα με ασορτί μπαλακλάβα όπου κάλυπτε όλο της το πρόσωπό και στην λεζάντα έγραψε «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη σαν….».

Μπορεί μια μάσκα που κρύβει το πρόσωπο και το ασορτί φόρεμα να μην είναι η πρώτη σκέψη των περισσότερων ανθρώπων για μια εορταστική πρόταση.

Η Kylie όμως διάλεξε ένα πιο παραδοσιακό (αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακό) ντύσιμο για το τέλος του έτους για ένα γιορτινό πάρτι με την οικογένεια και τις ομάδες από τις εταιρείες Kylie Cosmetics, Skkn by Kim και Skims την Τρίτη το βράδυ.

Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοντό φόρεμα με σούρες και ένα ζευγάρι ροζ σατέν μπότες με πούπουλα που σίγουρα όλες ζηλέψαμε.

 

Με όλο το πλήρωμα των Kardashian γνωστό για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί τι θα φορέσει η μικρότερη αδερφή της διάσημης οικογένειας αργότερα αυτόν τον μήνα για το μεγαλύτερο πάρτι από όλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Espadrilles: Πώς θα τις φορέσετε την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο;

HerNewskl

Μαγιό: Διάλεξε σωστά ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Her News

Therinos: Μία beachwear συλλογή εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι

HerNewskl