HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Maestro: Συγκλονιστική ερμηνεία από την Χαρούλα Αλεξίου – Αποθεώθηκε από το Twitter

Αυλαία έριξε το “Maestro” το βράδυ της Πέμπτης, αφήνοντας τους καλύτερους οιωνούς για μία δυνατή δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς. Οι πρωταγωνιστές πήραν αυτό που τους όρισε η μοίρα κι ο φόνος του Χαράλαμπου ανέτρεψε μια για πάντα τις ζωές όλων. Παράλληλα, μια μεγάλη ανατροπή στην τελευταία σκηνή μας… άφησε σε αναμμένα κάρβουνα.

Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Να μ’ αγαπάς» ήταν μοναδικό σε κάθε του σκηνή, με τους πρωταγωνιστές να ξεπερνούν τον εαυτό τους με τις ερμηνείες τους.

Η μοναδική σκηνή της Χαρούλας Αλεξίου

Αυτή που σίγουρα ξεχώρισε ήταν μία από τις τελευταίες σκηνές με την Χαρούλα Αλεξίου να τραγουδά στο φεστιβάλ των Παξών και τη φωνή της να αντηχεί και να σε κάνει μέτοχο μίας μυσταγωγίας. Η υπέροχη φωνή της ερμηνεύτριας, η οποία τραγούδησε την «Προσευχή», συγκίνησε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους χρήστες του διαδικτύου. Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε πρώτο trend στο Twitter. Tα tweets ήταν διθυραμβικά τόσο για τη συμμετοχή της στο Maestro, όσο και για την αξεπέραστη φωνή της που γέμισε τις ψυχές όσων παρακολουθούσαν τη σειρά.

Η Χαρούλα Αλεξίου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν κι έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά για τη συνέχεια.

Δείτε κάποια από τα αποθεωτικά Tweets:

Νεότερα Άρθρα

Greek International Woman Awards: Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

HerNews ka

“House of Kardashian”: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της οικογένειας – Δεν θα έχει καμία σχέση με το reality

HerNews ka

«Η γη της ελιάς» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Her News