HerNews.gr
Ψυχαγωγία

“House of Kardashian”: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της οικογένειας – Δεν θα έχει καμία σχέση με το reality

Το «House of Kardashian», μια σειρά ντοκιμαντέρ τριών μερών που εξερευνά τις Kardashian-Jenners, θα κυκλοφορήσει στο βρετανικό Sky Documentaries και την υπηρεσία streaming Now αυτό το φθινόπωρο.

Η σειρά, παραγωγή της Fremantle’s 72 Films, στοχεύει να αμφισβητήσει ό,τι γνωρίζει η κοινωνία για τις Kardashians, εξερευνώντας την άνοδο, την απήχησή τους και το κόστος που συνεπάγεται το να είσαι μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη.

The Kardashian-Jenner family tree: A definitive guide | The Independent

 Περιλαμβάνει αόρατο αρχειακό υλικό και μαρτυρίες από πρώτο χέρι από μερικούς από αυτούς του στενού κύκλου Kardashian-Jenner, συμπεριλαμβανομένης της Caitlyn Jenner , και επίσης εξερευνά τη δυναμική της οικογένειας, το σκάνδαλο, τις αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές συμφωνίες και τους προσωπικούς αγώνες.

Το «House of Kardashian» είναι σειρά σε σκηνοθεσία Katie Hindley και εκτελεστική παραγωγή της Clare Cameron, μαζί με τον δημιουργικό διευθυντή της 72 Films, John Douglas.

Caitlyn Jenner: Latest News, Pictures & Videos - HELLO!

Η Caitlyn Jenner είπε: «Ήμουν ευτυχής που συμμετείχα στη διαδικασία της συνέντευξης για να μοιραστώ την πλευρά μου, η οποία δείχνει τη δύναμη, την επιρροή και την ανδρεία που έχει η οικογένειά μου για να αιχμαλωτίσει την προσοχή του κόσμου και να την κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι απίστευτα περήφανη για όλα τα παιδιά και τα θετά μου παιδιά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «American Horror Story» και είναι αγνώριστη

HerNews ka

Γλυκές Μανόλιες: Επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Netflix

Her News

Άννα Βίσση – Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Μία μοναδική συναυλία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

HerNews ka