HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά στο HerNews: «Από τη δική μου την πλευρά είναι οκ να ξαναπάω στο Survivor»

Ο Σάκης Κατσούλης που ξεχώρισε για την συμμετοχή και τη μεγάλη του νίκη στο «Survivor» μιλά στο HerNews για τα μελλοντικά του σχέδια, για το αν θα μπει στο «All Star Survivor» αλλά και για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά στην δημοσιογράφο του HerNews Κατερίνα Αλεξανδρίδου

Με τι ασχολείσαι αυτό το διάστημα;

Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισα να μπω και στην εστίαση και πήρα ποσοστό στην πιο παλιά καφετέρια του Περιστερίου το “Sempre” και πάμε πολύ καλά από την πρώτη μέρα.

Πως σου ήρθε η ιδέα να ασχοληθείς με τον χώρο της εστίασης;

Το μαγαζί που διατηρώ από το 2018 το “Invoid Fashion Store” είναι κολλητά με την καφετέρια, εκεί γνωρίστηκα και με την Μαριαλένα η οποία δούλευε εκεί, οπότε υπήρχε ένας συναισθηματικός δεσμός, ήρθε η πρόταση από εκείνους να συνεργαστούμε και δεν άργησα να το σκεφτώ και να μπω και σε αυτό τον κλάδο.

Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά από την συμμετοχή σου στο Survivor;

Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε πάρα πολύ. Δεν άλλαξε όμως η καθημερινότητα μου καθώς είχα και πριν επιχειρήσεις και δούλευα πάρα πολλές ώρες. Τώρα εννοείται δουλεύω περισσότερες.
Εννοείται πως μου έδωσε μια δημοφιλία και μια αναγνωρισιμότητα η οποία βοηθάει έναν επιχειρηματία αν και εφόσον το χρησιμοποιήσει σωστά.
Με στηρίζει πάρα πολύ ο κόσμος και μου κάνει εντύπωση που ενώ έχει περάσει 1,5 χρόνος από το παιχνίδι ακόμα έρχεται κόσμος στο καινούριο μου μαγαζί, από διάφορες περιοχές για να με γνωρίσει, να βγάλουμε φωτογραφίες και να με δει από κοντά. Οπότε ναι αν με ρωτάς έχει αλλάξει πάρα πολύ την ζωή μου.

Τι ήταν αυτό που θεωρείς ότι σε έκανε να ξεχωρίσεις στον κόσμο;

Νομίζω πως πλέον ο κόσμος έχει δει τόσα πολλά reality που μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός και ποιος όχι. Αυτό που μου λένε καθημερινά είναι ότι τους αρέσει που είμαι προσιτός, που δεν είμαι απόμακρος, που θα κάτσω σε κάθε παρέα ξεχωριστά να μιλήσω και να γνωριστούμε. Ότι είμαι ο εαυτός μου.

Αυτό σε κουράζει; Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που να πεις ότι δεν θέλω να βγω τώρα φωτογραφία;

Όχι όχι. Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω και μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχουν βγει κάποια ονόματα για το «All Star Survivor» και είναι και το δικό σου με την Μαριαλένα μέσα σε αυτά. Γιατί πιστεύεις ότι σας ζήτησε ξανά η παραγωγή;

Αντικειμενικά και βάση στατιστικών, το Survivor του 2021 που ήμουν εγώ και η Μαριαλένα ήταν εξίσου δυνατό με το πρώτο Survivor που ήταν ο Ντάνος, η Ευρυδίκη, Ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οπότε θεωρώ ότι το παιχνίδι θα ζητήσει περισσότερο παίκτες από εκείνα τα 2 Survivor.

Εσύ θα πας τελικά στο Survivor;

Εγώ θα ήθελα να πάω, με έχει προσεγγίσει η παραγωγή, έχουμε κάνει πολλά ραντεβού αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στην παραγωγή και μόνο. Από την δική μου την πλευρά είναι οκ ναι.

Θα πήγαινες χωρίς την Μαριαλένα στo «All Star Survivor»;

Δεν αντέχω την γκρίνια (γέλια). Δεν ξέρω θα το συζητούσα και μαζί της.

Αν ερχόταν η Χριστίνα Κεφαλά πιστεύεις θα υπήρχε πρόβλημα μεταξύ σας;

Όχι φυσικά. Μα υπήρχε και στο προηγούμενο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Πόσο μάλλον τώρα που έχει περάσει και 1,5 χρόνος και είμαστε αχώριστοι με την Μαριαλένα, μένουμε στο ίδιο σπίτι. Γιατί να υπάρξει πρόβλημα; Δεν υπήρξε τότε που ήταν και φρέσκο θα υπάρξει τώρα; Σε καμία περίπτωση.

Έχετε έρθει πιο κοντά δηλαδή τώρα με την Μαριαλένα;

Ναι, ήμασταν ζευγάρι και πριν το Survivor. Είχαμε χωρίσει, τα ξαναβρήκαμε μέσα στο παιχνίδι, πλέον 1,5 χρόνο είμαστε αχώριστοι οπότε δεν νομίζω ότι κάτι μπορεί να μας επηρεάσει.

Εάν πας εσύ ή όσοι πάνε φέτος, πιστεύεις ότι θα είναι πιο πονηρεμένοι σε κάποια θέματα λόγω του ότι το έχουν ξανά κάνει;

Σίγουρα είμαστε όλοι πιο προετοιμασμένοι γιατί ξέρουμε πως είναι το παιχνίδι πλέον. Το έχουμε ζήσει μια φορά, είναι η δεύτερη φορά, πάντα ο άνθρωπος έχει μια προσαρμογή στην οποία όταν ζήσει κάτι το δει από έξω και το ξανά ζήσει ξέρει λίγο πως έχουν τα πράγματα.
Παρόλα αυτά εύχομαι να είναι όλοι ο εαυτός τους να μην προσπαθήσουν να δείξουν κάτι διαφορετικό από ότι είναι γιατί ο κόσμος σίγουρα καταλαβαίνει πολλά.

Θα δούμε πιστεύεις reality μέσα στο Survivor φέτος;

Σίγουρα.

Εσύ ως τηλεθεατής, τι προτιμάς να βλέπεις στο Survivor; Το reality ή τα αγωνίσματα;

Νομίζω η ερώτηση είναι ρητορική. Είμαι ένας άκρως αγωνιστικός παίκτης που η ζωή μου όλη έχει στηριχθεί στον αθλητισμό. Είμαι επαγγελματίας από τα 17 μου, μπορεί να σταμάτησα πέρυσι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά γυμνάζομαι καθημερινά. Οπότε ήμουν ένας τηλεθεατής που έβλεπα κατά 90% το αγωνιστικό κομμάτι.

Πιστεύεις ότι το κομμάτι του reality χαλάει το παιχνίδι;

Όχι, πιστεύω ότι το reality χρειάζεται. Κάνουμε τηλεόραση δεν είναι Ολυμπιακοί αγώνες οπότε πρέπει να υπάρχουν και προσωπικότητες και χαρακτήρες οι οποίοι έχουν να δώσουν περισσότερα στο reality, έχουν να δώσουν γέλιο ας πούμε ο Τριαντάφυλλος που έδωσε αστείρευτο γέλιο και τα βιντεάκια του έγιναν viral από την πρώτη κιόλας μέρα.
Σίγουρα επειδή κάνουμε τηλεόραση και δεν είναι αγώνες 2 ομάδων με χρώματα θεωρώ ότι χρειάζεται το reality.

Mε τη μητέρα της Μαριαλένας τα έχετε βρει; Γιατί όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις που είχε κάνει για εσένα…

Θεωρώ ότι όταν ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του πρέπει να μάθει να συγχωρεί, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει λάθη και η μαμά της Μαριαλένας μπορεί να έχει κάνει λάθη, από την στιγμή που το αναγνώρισε και μιλήσαμε, για εμένα είναι περασμένα ξεχασμένα.

Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είναι μητέρα της Μαριαλένας και είπες να “ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου”;

Όχι, γενικά είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θεωρώ ότι επειδή όλοι μπορεί να πέσουμε στην ίδια περίπτωση, μπορεί εγώ να είχα κάνει τα λάθη και να ήμουν εγώ σε μειονεκτική θέση και να ήθελα να ζητήσω συγγνώμη.
Όπως θα ήθελα να με συγχωρέσουν για κάτι που θα αναγνώριζα ότι έχω κάνει λάθος, έτσι και εγώ θέλω να αναγνωρίσω το λάθος κάποιου άλλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Εσύ ζήτησες συγγνώμη;

Εγώ δεν είχα να ζητήσω συγγνώμη για κάτι. Αν χρειαζόταν θα ζητούσα όμως δεν έχω καθόλου εγωισμό σχετικά με αυτό. Και γενικά στην ζωή μου όπου χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη και όπου θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος, εννοείται ζητάω συγγνώμη κατευθείαν.

Ο Τριαντάφυλλος τελικά θα έρθει στο Survivor ή περιμένει το ναι του Νικόλα και τα 10.000 ευρώ του Ατζούν;

Το ευχόμαστε! Εγώ πιστεύω περιμένει το ναι του Νικόλα. Θεωρώ ότι όποιος έχει παιδί, έχει πρωταρχικό ρόλο ο λόγος του παιδιού του και να είναι σίγουρος ότι εάν φύγει δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, θα μπορεί να το διαχειριστεί στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Νικόλας.
Εγώ με την Μαριαλένα θα τον θέλαμε πάρα πολύ, επειδή περάσαμε μοναδικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ακόμα και μέχρι σήμερα είμαστε καθημερινά σε επαφή και βρισκόμαστε αρκετά συχνά.

Υπάρχει κάποιο άτομο από αυτά που έχουν αναφερθεί που δεν θα ήθελες με τίποτα να δεις μέσα στο παιχνίδι αν θα είσαι και εσύ;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Βασικά και να είχα με κάποιον πρόβλημα επειδή δεν μπορώ να κάνω κάτι και επειδή όπως είναι η κοινωνία μας δεν μπορείς να είσαι μόνο με ανθρώπους που συμπαθείς.
Σίγουρα θα βρεις στον περίγυρο σου ή στον εργασιακό σου χώρο άτομα τα οποία δεν συμπαθείς και δεν μπορείς να κάνεις παρέα αλλά υπάρχουν. Επειδή και το Survivor είναι μια μικρή κοινωνία, πραγματικά δεν με πειράζει να είναι και άτομα που δεν κάνω παρέα όπως ήταν και στο πρώτο παιχνίδι άτομα που δεν έκανα ποτέ παρέα.

Σου έχει λείψει; Θα ήθελες να το ξανα ζήσεις;

Ναι θα ήθελα πολύ να το ξανά ζήσω. Είναι μια μοναδική εμπειρία την οποία την ζεις μόνο στο Survivor. Είναι ένα “ναρκωτικό” που όποιος δεν έχει ζήσει δεν μπορεί να το καταλάβει και να το αντιληφθεί. Πραγματικά θέλω πάρα πολύ να το ξανά ζήσω.

Εάν τελικά πας πιστεύεις ότι επειδή είχες κερδίσει το Survivor θα σε βλέπουν πιο ανταγωνιστικά οι υπόλοιποι;

Δεν το γνωρίζω αλλά θεωρώ πως γενικά θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι φέτος. Γιατί θα μπούνε 4 ή 5 νικητές αν μπει και ο Ντάνος, σίγουρα κάποια παιδιά θα κοιτάξουν να έχουν μια στρατηγική του τύπου να ψηφίζουν τους πιο δυνατούς, ενδεχομένως τους νικητές για να φύγουν νωρίς. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας θα μπουν πολλές διαφορετικές προσωπικότητες. 

Για εσένα, ο Ντάνος θα ήταν καλύτερος στην παρουσίαση ή στο αγωνιστικό κομμάτι;

Ξεκάθαρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Κανένας νομίζω από εμάς δεν μπορεί να δει, στο κομμάτι της παρουσίασης, κάποιον άλλον εκτός από τον Γιώργο Λιανό. Είναι μοναδικός.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά που έρχεται; Και τι σου αφήνει το 2022 που φεύγει;

Το 2022 μου έχει αφήσει πολύ πολύ ευχάριστες στιγμές και επειδή σαν παιδί τα όνειρα και οι προσδοκίες που είχα έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ, εύχομαι πραγματικά το 2023 να είναι έστω και στο 90% κοντά στο 2022. Τίποτα παραπάνω.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με όσα έχω καταφέρει και με όσα με έχει βοηθήσει ο Θεός να αποκτήσω. Με τους φίλους μου με την οικογένεια μου, με την κοπέλα μου.

Είναι στα σχέδια σου ο γάμος μέσα στο νέο έτος;

Κοίτα, ο γάμος είναι μια απόφαση που επειδή βρισκόμαστε σε αυτή την εποχή είναι απόφαση και των δυο. Αν και η Μαριαλένα από την μεριά της νιώθει έτοιμη μετά τα 4 χρόνια που έχουμε περάσει μαζί, 5 μήνες Survivor και πόσα ακόμα θα ζήσουμε τώρα αν μπούμε, ναι μπορεί και να υπήρχε…

Θα ήθελες να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Αν θα έκανα τηλεόραση, θα ήταν κάτι το οποίο όταν μου το παρουσίαζαν, θα μου ταίριαζε και θα ένοιωθα οικεία με το πρόγραμμα που θα έκανα. Δεν θα πήγαινα στην τηλεόραση απλά για να είμαι. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Ζαρίφη: “Στις σχέσεις μου είμαι “νιάου”…”

Her News b

Σεξουαλική  Παρενόχληση : Όσα θέλουμε να μάθουμε !

Her News b

Η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη μιλά στο HerNews για τον λόγο που «λύγισε» στο Miss International 2023 αλλά & γιατί δεν εμφανίστηκε live με μαγιό

HerNews ka