HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρευνα έδειξε πως τα ζευγάρια κάνουν λίγο σεξ τις γιορτές!

Η αλήθεια είναι πως τα τα ζευγάρια κάνουν λίγο σεξ τις γιορτές και υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν αυτό το γεγονός.

Τι άραγε μπορεί να φταεί; Ίσως το άγχος που έχουμε όλοι για τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν, λίγο για το πώς θα πάρουμε άδεια από τη δουλειά και τα deadlines που μας πιέζουν. Το σίγουρο είναι πως η όλη πίεση που υπάρχει μέσα μας λίγο πριν τις γιορτές σκοτώνει τη διάθεση για σεξ, αποκαλύπτει επιστημονική μελέτη.

Πιο συγκεκριμένα, Αμερικάνικες έρευνες συγκέντρωσαν ένα δείγμα από μισό εκατομμύριο γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βραζιλία και συμπέραναν πως υπήρχε μια γενικότερη ηρεμία στη σεξουαλική  τους δραστηρίοτητα μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και παραμονής των Χριστουγέννων.

Η σεξουαλική δραστηριότητα αυξήθηκε και βρέθηκε στην αποκορύφωση της στις στις 31 Δεκεμβρίου που ήταν η τέλεια ευκαιρία να αναζωπυρωθεί η ερωτική φλόγα.

Η ίδια η ημέρα των Χριστουγέννων, σημείωσε ελαφρώς αυξημένα επίπεδα σεξ κατά μέσο όρο στις τέσσερις χώρες, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν εξετάστηκε ξεχωριστά.

Μάλιστα, οι επιστήμονες από το το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ στην Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη υποστηρίζουν πως:

“Για μερικές γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα και τη Μεγάλη Παρασκευή, παρατηρήσαμε μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα τις ημέρες, λίγο πριν ή λίγο μετά”.

Η ίδια έρευνα, διαπίστωσε επίσης ότι τα ζευγάρια απέχουν από το σεξ πριν από το Πάσχα, ενώ δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν μια δημοφιλής ημέρα σεξουαλικής δραστηριότητας.

Σεξουαλική ζωή: Πως να διαχειριστείτε τα μεγάλα προσόντα του συντρόφου σας και να καλυτερέψετε το σεξ μαζί του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες

Her News b

Μόνο για σεξ | Τα 6 μηνύματα που δείχνουν πως δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά!

HerNewskl

Σεξ: Σε ποιο μέρος λατρεύει κάθε ζώδιο να έρχεται σε ερωτική επαφή;

Her News b