HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξουαλική ζωή: Πως να διαχειριστείτε τα μεγάλα προσόντα του συντρόφου σας και να καλυτερέψετε το σεξ μαζί του

Είμαστε φτιαγμένοι για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις αντοχές μας πολλές φορές στην ζωή. Κάποιες από αυτές σχετίζονται με το να έχει μεγάλο πέος ο σύντροφός μας.

Και όχι… το μεγάλο πέος δεν είναι πάντα το καλύτερο  όπως κάποιοι θα πιστεύουν. Για τις περισσότερες γυναίκες είναι αρκετά επώδυνο παρά το γεγονός ότι τα άτομα που το έχουν συχνά ανησυχούν εάν το πέος τους είναι αρκετά μεγάλο, οι περισσότεροι σύντροφοι θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για το μέγεθος (ή να θέλουν κάτι μικρότερο).

Ο καθένας έχει διαφορετικό ορισμό για το «πολύ μεγάλο πέος». Μπορεί να σημαίνει πολύ μακρύ ή πολύ παχύ ή και τα δύο. Αυτό που είναι πολύ μεγάλο για εσάς μπορεί να είναι κατάλληλο για κάποιον άλλο. Ίσως σας αρέσει ένα μακρύ πέος αλλά δεν μπορεί να είναι πολύ παχύ. Ή αντιστρόφως.

Γεγονός είναι: ο καθένας είναι διαφορετικός ως προς το τι του αρέσει και τι αισθάνεται καλά αλλά και τι θεωρεί υπερβολικό. Σταματίστε λοιπόν να μαλώνετε με τις κολλητές σας. Αν το μέγεθος του πέους του κάνει το σεξ άβολο, είναι πολύ μεγάλο.

Εάν λοιπόν ο σύντροφός σας έχει μεγάλο (κατά την δική σας γνώμη πάντα) πέος, υπάρχουν κάποια πράγματα για να κάνετε το σεξ πιο ευχάριστο.

1.Προκαταρκτικά, προκαταρκτικά, προκαταρκτικά. Τα περισσότερα αιδοία χρειάζονται 10-40 λεπτά για να ενεργοποιηθούν πλήρως. Αυτό κάνει τον κόλπο σας να γίνεται μακρύτερος και ευρύτερος (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Αυτά τα επιπλέον εκατοστά είναι εξαιρετικά σημαντικά εάν το πέος του είναι πολύ μεγάλο.

2.Τελειώστε πρώτες. Όταν τελειώνετε, το σώμα σας απελευθερώνει ένα σωρό χημικές ουσίες που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Αυτό σας βοηθά να αισθάνεστε ικανοποιημένες και χαλαρώνει τους μυς σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων μέσα και γύρω από τον κόλπο σας. Το να είστε πιο χαλαρές τότε διευκολύνει την “αντιμετώπιση” του μεγάλου πέους του.

Μπόνους: αν κάνετε πολλά προκαταρκτικά παιχνίδια, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο και πιο πιθανό. Και ναι, το προκαταρκτικό παιχνίδι μπορεί να περιλαμβάνει την ευχαρίστηση του εαυτού σας πριν ο σύντροφός  σας φτάσει στο σπίτι.

3.“Δουλέψτε” μέχρι να φτάσετε εκεί. Αν γνωρίζετε ότι το μέγεθός του είναι πρόβλημα, μην περιμένετε να πάτε κατευθείαν στη διείσδυση. Αντίθετα, ξεκινήστε σταδιακά, ας πούμε με ένα δάχτυλο ή ένα μικρό δονητή. Προσθέστε περισσότερα δάχτυλα (ίσως δοκιμάστε ακόμη και γροθιά!) ή χρησιμοποιήστε όλο και μεγαλύτερα παιχνίδια για να ζεστάνετε τον κόλπο. Κάντε το μόνοι σας ή ως μέρος του προκαταρκτικού παιχνιδιού.

Psst… Είναι πολύ διεγερτικό για τον σύντροφό σας να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι πάνω σας ή να σας παρακολουθεί να χρησιμοποιείτε το παιχνίδι μόνες σας.

4.Επιλέξτε θέσεις όπου έχετε τον έλεγχο. Το “doggy style” και η ιεραποστολική μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επιλογές όταν ο παρτενέρ σας είναι καλά προικισμένος.

Οι καλύτερες στάσεις για εσάς είναι αυτές όπου έχετε περισσότερο έλεγχο της διείσδυσης. Δοκιμάστε να είστε εσείς από πάνω ή με την στάση “κουτάλι”.

5.Κάντε το λιπαντικό τον καλύτερό σας φίλο . Εσείς οι δύο πρέπει να είστε BFFL. Όχι μόνο το λιπαντικό κάνει τα πάντα να αισθάνονται καλύτερα, αλλά και την διείσδυση πιο ομαλή.  Επενδύστε λοιπόν σε ένα καλό λιπαντικό που δεν έχει γλυκερίνη ή parabens.

Σεξ: Ποιες στάσεις προτιμούν στο κρεβάτι άντρες και γυναίκες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είναι τελικά καλό να κάνεις σεξ μετά από καυγά;

Her News

Οι άνδρες προτιμούν το ποδόσφαιρο από το..σεξ!

Her News

Λάθη που κάνουμε συχνά οι γυναίκες στο σεξ

Her News