HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάσος Ιορδανίδης: “Η Θάλεια είχε κολλήματα γιατί είναι μεγαλύτερη. Μου είχε ξεκόψει πως δεν θα είμαστε μαζί”

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές στα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς» και περιέγραψε τον λόγο που αρχικά τον απέρριπτε η σύζυγός του, Θάλεια Ματίκα.

Τάσος Ιορδανίδης: «Ήμουν 26 και δεν είχα κάνει τίποτα επαγγελματικά»

«Είχα φάει πολλές απορρίψεις. Μου το είχε ξεκόψει πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση. Επέμενα. Είχε καταλάβει ότι ήμουν κολλημένος από εκείνη τη στιγμή, αλλά είχε κολλήματα ότι είναι λίγο μεγαλύτερη από εμένα. Είχε βάλει τη ζωή της σε κουτάκια, είχε κάνει προγραμματισμό κι είχε μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Ήταν 30 τότε κι εγώ ήμουν 26 και δεν είχα κάνει τίποτα επαγγελματικά. Ουσιαστικά ξεκινούσα κι έλεγε που να χάσω τώρα χρόνο από τη ζωή μου, αλλά συμφωνώ πως η κοινωνία μας τα περνά αυτά.

Τα νούμερα είναι απλά νούμερα κι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει» δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Οι ερωτικές σκηνές και το θέμα της ζήλιας

Στο θέμα της ζήλιας προς τις ερωτικές σκηνές στους ρόλους τους, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου. Δεν ξέρω σε άλλες ερωτικές σκηνές τι έχει συμβεί, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο παρελθόν είναι δύσκολες, η διαδικασία τους».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Όσο καλά και να τα πηγαίνεις με τον συνάδελφο, το να κάνεις μία ερωτική σκηνή και να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, να είσαι όλος γδαρμένος μέσα στο κρύο και να πρέπει να έχεις γδυθεί κιόλας για ένα αποτέλεσμα δύο λεπτών, για το οποίο έχεις πασχίσει μία ώρα δεν το λες κι ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν περνάς ωραία εκείνη τη στιγμή. Ο θεατής οφείλει να το δει και να το απολαύσει ή να το κατακρίνει», σχολίασε για το θέμα των γυρισμάτων».

Θάλεια Ματίκα: «Έχω κόψει επαφές με ανθρώπους του χώρου και το πλήρωσα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γεωργία Καλτσή: “Ένιωσα ότι δεν ελέγχω τα πόδια μου, Μου έδιναν 1% ζωή” – Η σοκαριστική περιγραφή του τροχαίου

Her News

Η Μαρία Απατζίδη βγήκε στον αέρα για να το κλείσει στον… Γιώργο Λιάγκα

Her News b

«MEGA Stories»: Ιστορίες οδύνης – Οδοιπορικό στην πληγωμένη Τουρκία

Her News