HerNews.gr
Διεθνή

Justin Bieber: Η Η&Μ αποσύρει τα εμπορεύματά του καθώς είπε στους θαυμαστές του να μην αγοράζουν «σκουπίδια»

Η H&M αφαίρεσε όλα τα εμπορεύματά της με τον Justin Bieber μόλις δύο ημέρες αφότου ο τραγουδιστής κατηγόρησε τον Σουηδό έμπορο λιανικής επειδή χρησιμοποίησε το όνομά του και την εικόνα του χωρίς την «έγκρισή του».

Αν και εκπρόσωποι της μάρκας είπαν ότι «ακολούθησαν τις σωστές διαδικασίες έγκρισης», τελικά αποφάσισαν να αποσύρουν τη συλλογή «από σεβασμό» στον Justin Bieber.

Ο Bieber είπε στους 270 εκατομμύρια ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα να μην αγοράσουν τα ρούχα «σκουπίδια» αφού η μάρκα τύπωσε τις φωτογραφίες του σε γραφικά φούτερ και τσάντες. 

Επίσης, φέρεται να πούλησαν μια θήκη τηλεφώνου με στίχους από το τραγούδι του “Ghost”.

«Δεν ενέκρινα καμία από τη συλλογή εμπορευμάτων που ανέβασαν στην H&M… όλα αυτά χωρίς την άδεια και την έγκρισή μου», έγραψε ο Bieber πάνω από μια κενή πορτοκαλί οθόνη στο Instagram. «ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ».

Ο Justin Bieber συνέχισε: «Το ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ H&M που έφτιαξαν από μένα ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ EΝΈΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ».

Αργότερα, ο Bieber υποστήριξε τους ισχυρισμούς του στην ενότητα σχολίων μιας σελίδας θαυμαστών που μοιράζονταν φωτογραφίες από όλα τα εμπορεύματα της H&M, γράφοντας: «Όταν όλοι ανακαλύπτουν ότι δεν ενέκρινα κανένα από αυτά τα εμπορεύματα».

Ο Justin Bieber βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Θα ακυρωθεί η περιοδεία του;

Ενώ ο 28χρονος δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει την απόφαση της μάρκας να κατεβάσει τα ρούχα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η H&M εμπνεύστηκε από κάποια μουσική του.

Το 2020, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια συλλογή με επίκεντρο το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του τραγουδιστή «Changes».

Στην πραγματικότητα, ένα από τα φούτερ είχε το εξώφυλλο του άλμπουμ, ενώ ένα άλλο είχε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του “Baby” crooner μαζί με τον τίτλο του δίσκου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gwyneth Paltrow: “Ήταν τέλεια. Εννοώ έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν”

HerNewskl

Britney Spears: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε τα μαλλιά της το 2007

HerNews ka

Σοκάρει η Μπέβερλι Τζόνσον: Έκανε δίαιτα με κοκαΐνη για να καταφέρει να αδυνατίσει

HerNews ka