HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε τα μαλλιά της το 2007

Μετά από 16 χρόνια, η Britney Spears αποκάλυψε επιτέλους γιατί έκοψε τα μαλλιά της πριν από τη συντηρητική της θητεία.

«Με κοίταζαν τόσο πολύ μεγαλώνοντας. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν οι άνθρωποι τη γνώμη τους για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η κακή συμπεριφορά μου ήταν οι τρόποι μου να το απωθήσω», γράφει η Britney Spears στα προσεχή απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People Tuesday.Britney Spears shaving her head.

Ωστόσο, η Britney σημειώνει ότι από τη στιγμή που ο πατέρας της, Jamie Spears, ανέλαβε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της υποθέσεων το 2008, δεν είχε πλέον λόγο στην καθημερινή της ζωή.

«Με έκαναν να καταλάβω ότι αυτές οι μέρες είχαν πλέον τελειώσει», μοιράζεται. «Έπρεπε να μεγαλώσω τα μαλλιά μου και να επανέλθω σε φόρμα. Έπρεπε να πάω για ύπνο νωρίς και να πάρω ό,τι φάρμακο μου έλεγαν να πάρω».

Britney Spears after shaving her head.

Ενδιάμεσα σε μια σειρά περιόδων αποτοξίνωσης, η Britney μπήκε στο Esther’s Haircutting Studio στην Ταρζάνα της Καλιφόρνια, ένα βράδυ το 2007 και ζήτησε να της ξυρίσουν τα καστανά τότε μαλλιά της.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, Esther Tognozzi, αρνήθηκε, οπότε η Britney πήρε την κατάσταση στα χέρια της, πιάνοντας μια κουρευτική μηχανή και κουρεύοντας το κεφάλι της, ενώ οι παπαράτσι τραβούσαν φωτογραφίες από τα παράθυρα.

Λίγες μέρες αργότερα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να επιτίθεται στο αυτοκίνητο ενός φωτογράφου με ομπρέλα.

 

Εξώφυλλο απομνημονευμάτων της Britney Spears

Τα διαδοχικά περιστατικά, που συνέβησαν ενώ βρισκόταν σε μάχη διαζυγίου και κηδεμονίας με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, έκαναν αμέσως την Britney πρωτοσέλιδο.

Όμως, τον επόμενο χρόνο, αφού νοσηλεύτηκε σε ακούσια ψυχιατρική κράτηση, ο Τζέιμι πήγε στο δικαστήριο και έγινε νόμιμος κηδεμόνας της κόρης του.Britney Spears

«Η συντηρητική ζωή μου απογύμνωσε τη γυναικεία μου ηλικία, με έκανε παιδί», γράφει η Britney στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου. «Έγινα περισσότερο οντότητα παρά άτομο στη σκηνή. Πάντα ένιωθα τη μουσική στα κόκαλά μου και στο αίμα μου, μου το έκλεψαν».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Evans: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι παντρεύτηκε με την Alba Baptista επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι του

HerNews ka

Selena Gomez: Αρνείται ότι κουτσομπόλευε τον Timothée Chalamet & την Kylie Jenner με την Taylor Swift

HerNews ka

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ναι» στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ψηφίζουν οι αναγνώστες της Sunday Times

Her News