HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει η Μπέβερλι Τζόνσον: Έκανε δίαιτα με κοκαΐνη για να καταφέρει να αδυνατίσει

Η Μπέβερλι Τζόνσον λέει ότι εθίστηκε στα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1970 αφού έκανε δίαιτα με κοκαΐνη, ένα μπολ με ρύζι και δύο αυγά την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να γίνει λεπτή.

Το σούπερ μόντελ – που γιορτάζει την 50ή επέτειο από το να γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue – είπε στη Page Six ότι πήρε το φάρμακο που σκοτώνει την όρεξη αφού οι μυημένοι της βιομηχανίας της μόδας την ενθάρρυναν να δείχνει «λεπτή μέχρι το κόκαλο» για τις φωτογραφίσεις.

«Μας οδήγησαν να πιστέψουμε ότι η κοκαΐνη δεν ήταν εθιστική. Δεν ξέραμε ότι η κοκαΐνη ήταν εθιστική. Όλοι χρησιμοποιούσαν ναρκωτικά στην εποχή μας, αλλά το συγκεκριμένο ναρκωτικό για μοντέλα χρησιμοποιήθηκε επειδή δεν τρώγαμε», αποκάλυψε η Μπέβερλι Τζόνσον, «Θυμάμαι ότι έτρωγα δύο αυγά και ένα μπολ καστανό ρύζι την εβδομάδα».

Η Μπέβερλι Τζόνσον λέει επίσης ότι άρχισε να καταλαβαίνει την κατάστασή της μόνο όταν η ανήσυχη μητέρα της την έκανε να βγει από την μπανιέρα μια μέρα και «με έβαλε σε έναν καθρέφτη τριών κατευθύνσεων». «Ήταν η πρώτη φορά που είδα τα κόκκαλά μου να με κοιτούν πίσω», είπε. «Ήταν μια σημαντική κλήση αφύπνισης για μένα».

Η Μπέβερλι Τζόνσον είναι νηφάλια για πάνω από 50 χρόνια

Η 71χρονη εμφανίζεται σε ένα σόου με τίτλο «Beverly Johnson στη Vogue».

Στην παράσταση μιλάει για την καριέρα της στο μόντελινγκ και την υποκριτική, την οικογένειά της, τους εραστές της και το μεγάλωμα στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, καθώς και τον φόρο τιμής στις θρυλικές γυναίκες που ήρθαν πριν και μετά από αυτήν.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο “Sway in the Morning” του Sirius XM, το θρυλικό supermodel Μπέβερλι Τζόνσον, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο χρηματοδότης Brian Maillian παντρεύτηκαν κρυφά στο Λας Βέγκας πέρυσι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάουλα Μπαντόσα: Το “δολοφονικό” βλέμμα στον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο ουρανός ήταν γεμάτος ουράνια τόξα στη Μ. Βρετανία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

HerNewskl

«Αντεπιτίθεται» το Παλάτι: Προωθούν τη μαρμελάδα τους λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς της Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka