HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς: “Στην κηδεία μου θέλω να παίζει το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»”

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.  Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα ήθελε να παίζει στην κηδεία του.

«Στην κηδεία μου θέλω να παίζει το τραγούδι «Ανεπανάληπτος», Παρακαλώ κάντε το φέρετρο μου 12 πόντους πιο μακρύ, γιατί θέλω να φορέσω 12ποντα!», δήλωσε.

Η Φωτεινή Γεωργαντά δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός να μείνει στην τηλεόραση. «Δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να υπάρξω σε πάνελ για να κριτικάρω», είπε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως στον μικρό του γιο διαβάζει τις εισαγωγές από τα βινύλια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει σε σημείο απελπισίας για να καλέσει τον Σωτήρη Κοντιζά για συμβουλή.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε πως εάν μπορούσε να αλλάξει το πρόγραμμά της, θα πήγαινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ενώ η Χρύσα Παπά έτρεμε… σαν το ψάρι όταν έπρεπε να γυρίσει ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό πριν από 20 χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό: «Πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα, είμαι καταπονημένος»

Her News b

Θάνος Πετρέλης για Σάκη Ρουβα: “Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε”

HerNewskl

Μαριέττα Χρουσαλά: «Στα καλλιστεία Miss Universe οι διοργανωτές μου απέκρυψαν τον θάνατο του πατέρα μου για να με προστατεύσουν»

HerNews ka