HerNews.gr
Beauty

Matoula Clinic: To Ηydra Beauty είναι η θεραπεία που έχει τριπλή δράση και διαρκεί μόνο 30 λεπτά!

To μυστικό των celebrities για εντυπωσιακή, νεανική και ενυδατωμένη επιδερμίδα ακούει στο όνομα Hydra Beauty (Υδρομικροδερμοαπόξεση) και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο δερματολογικό ιατρείο της Dr Θεώνης Ματουλα.

Η θεραπεία έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς χάρη  στην άμεση αποτελεσματικότητά της και χάρη στην τριπλή δράση της σε μόλις 30 λεπτά. Ένας βαθύς καθαρισμός που αξίζει να δοκιμάσετε καθώς πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο. Oυσιαστικά χρησιμοποιεί τη δύναμη του νερού και έχει μοναδικά αποτελέσματα.

Το Hydra Beauty θα γίνει το αγαπημένο σας είδος καθαρισμού μιας και εκτός από μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας θα σας εξασφαλίσει μια άμεσα όμορφη και πλήρως αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Hydrafacial;

Πρόκειται για μια καινοτόμο μέθοδο, που συνδυάζει 3 θεραπείες σε 1. Στο πρώτο στάδιο πραγματοποιείται καθαρισμός και peeling, όπου αφαιρούνται όλα τα νεκρά κύτταρα. 

Έπειτα, γίνεται εξαγωγή του σμήγματος με ανώδυνη αναρρόφηση και στο τελευταίο στάδιο εγχύονται στην επιδερμίδα συστατικά που την ενυδατώνουν και της προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και ακαταμάχητη λάμψη.

Η επιδερμίδα αποκτά μια ασπίδα από αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, που συνολικά βελτιώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, προσδίδουν λάμψη, καθαρίζουν τους πόρους και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας στα λιπαρά και στα ακνεϊκά δέρματα. 

Για ποιους ενδείκνυται η θεραπεία Hydrafacial;

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες καθόλη την διάρκεια του χρόνου. 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της, είναι ότι πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο χωρίς να χρειάζεται αποθεραπεία. 

Ενδείκνυται για όλες τις επιδερμίδες, ωστόσο όμως, είναι σημαντικό να αποφεύγεται αν υπάρχει έξαρση ακμής ή έντονοι ερεθισμοί.

Εάν επίσης είστε έγκυος, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς αποτελεί από τις ελάχιστες θεραπείες που επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Αυτό συμβαίνει, διότι συνιστά βαθύ καθαρισμό στην ουσία (το κάθε πρωτόκολλο είναι εξατομικευμένο οπότε δεν γίνεται χρήση κάποιου συστατικού που είναι βλαπτικό για τις έγκυες).

Λίγες μέρες πριν να πραγματοποιήσετε την θεραπεία ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αλλαγές στην ρουτίνα περιποίησής σας, κυρίως αν χρησιμοποιείτε συνταγογραφούμενες κρέμες και ισχυρά ενεργά ώστε να αποφύγετε πιθανούς ερεθισμούς. 

Γιατί να δοκιμάσετε την θεραπεία Hydra Beauty;

Οι θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου ποικίλουν με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς. Η θεραπεία Hydra Beauty, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, μπορεί να πραγματοποιείται κάθε εποχή, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα χαρίζοντας λάμψη και ενυδάτωση και η διαδικασία είναι απολαυστική και εντελώς ανώδυνη. Μετά το πέρας της θεραπείας θα έχετε επωφεληθεί με:

  • Απολέπιση
  • Άμεση ενυδάτωση 
  • Ανάκτηση της ελαστικότητας
  • Εντυπωσιακή αναζωογόνηση και λάμψη
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας 
  • Λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

Στο δερματολογικό ιατρείο της Dr Θεώνης Ματουλα θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και το Hydra Beauty θα σας προετοιμάσει για ένα ταξίδι με προορισμό την καλύτερη επιδερμίδα της ζωής σας!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο δερματολογικό ιατρείο της Dr Θεώνης Ματουλα !

matoulaclinic.gr

Facebook

Instagram 

Matoula Clinic: Ποιες είναι οι κατάλληλες αντιγηραντικές θεραπείες που προτείνουμε λίγο πριν τις γιορτές;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sofia Richie: Εξομολογείται το αγαπημένο της trick στο μακιγιάζ

HerNewskl

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Είναι τόσο καλά όσο ένα καθαριστικό;

Her News

Καθαρισμός Προσώπου : Πώς θα αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα από την άνεση του σπιτιού σου

Her News b