HerNews.gr
Διεθνή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Χώρισε την Τζίτζι Χαντίντ και επέστρεψε στα… γνωστά – Εθεάθη με 23χρονη!

Μετά από το σύντομο ειδύλλιο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Τζίτζι Χαντίντ, οι δύο σταρ τραάβηξαν χωριστούς δρόμους όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Αν και ο βραβευμένος Χολιγουντιανός σταρ δεν έχασε καιρό και εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο με νέα σύντροφο, η οποία μάλιστα ανήκει στο… ηλικιακό γκρουπ που προτιμά, δηλαδή αυτό του κάτω των 25 ετών!

Ο λόγος για τη Βικτόρια Λάμας, γεννημένη το 1999 και κόρη του γνωστού ηθοποιού Λορέντζo Λάμας, με την οποία αν και έφυγαν ζευγάρι χωριστά από ένα εστιατόριο στο Χόλιγουντ, στη συνέχεια μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο…

Gigi Hadid

Ντι Κάπριο και Λάμας θεωρούνται το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ, αν και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, άτομο από το περιβάλλον του Ντι Κάπριο ισχυρίζεται ότι δεν είναι ζευγάρι με την 23χρονη και όχι με την Τζίτζι Χαντίντ. Παρόλα αυτά, οι κοινές τους φωτογραφίες όπου φαίνονται να χαμογελούν και να υπάρχει αρκετή οικειότητα ανάμεσά τους, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

 

Η Βικτόρια Λάμας είναι ηθοποιός και μοντέλο με σχεδόν 24. 000 followers στο Instagram, όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τη δουλειά της και τα ταξίδια με τους φίλους της, ενώ έχει έχει παίξει μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

 

 

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Έρωτας στη Νέα Υόρκη!

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: Πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης με κόστος 50.000 δολάρια το μήνα

HerNews ka

Στεφάν Ραβακλέ: Ο ανθρωπιστής φούρναρης που θέλει να γίνει βουλευτής στη Γαλλία

Her News

Μέγκαν Μαρκλ: Άκυρη η…. πρόταση συνεργασίας μεγατόνων με τον οίκο Dior

HerNews ka