HerNews.gr
Ελλάδα

«Με χτυπούσαν με σφαλιάρες» – Η εφιαλτική κατάθεση του 15χρονου για τον ομαδικό βιασμό

Ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σόκαρε η κατάθεση του 15χρονου μαθητή, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης με αντικείμενα από συμμαθητές του στο Ίλιον. “Με χτυπούσαν με σφαλιάρες…”

«Με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο και το σώμα, στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς με ακούμπησαν με τα δάχτυλά τους. Εκείνη τη στιγμή κάλυψαν το πρόσωπό μου με μαξιλάρι για να μη φωνάζω και ακουστώ, ενώ τους έλεγα να σταματήσουν. Έπειτα πήραν ένα σκουπόξυλο, μου κατέβασαν το παντελόνι και…. Μόλις τελείωσαν, έμεινα λίγο μαζί τους μέχρι να ηρεμήσω και στη συνέχεια έφυγα. Τις επόμενες μέρες στο σχολείο, ο Π.Δ με αποκάλεσε ξ….. Επειδή ντρεπόμουν δεν ήθελα δεν ήθελα να πω κάτι στους γονείς μου, ούτε να μαθευτεί κάτι στο σχολείο. Έμαθα από συμμαθητές μου στο σχολείο πως υπάρχει κάποιο βίντεο, ενώ εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα αντιληφθεί κάτι», κατέθεσε το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης.

αστυνομια

Τα βίντεο που αποτυπώνουν τον βιασμό αλλά και τους ξυλοδαρμούς του 15χρονου είναι τέσσερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ένα από αυτά είναι ήδη μέρος της δικογραφίας που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Υπάρχει, ωστόσο, και ένα βίντεο που εξαφανίστηκε:

«Το έχει σβήσει από παντού. Θέλει να μην υπάρχει βίντεο που να φαίνεται αυτός. Ο… (σ.σ. αναφέρει όνομα κατηγορουμένου) το έσβησε από παντού. Είναι το μοναδικό βίντεο που φαίνεται αυτός και το έχει σβήσει από παντού».

Το άτομο που φέρεται να έσβησε το βίντεο περιγράφεται ως ένας από τους κατηγορουμένους που βίασε τον 15χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, υπάρχει βίντεο, στο οποίο φαίνεται o ανήλικος να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. «Μου έριχνε χαστούκια στη μούρη, ήταν νευριασμένος και με βάραγε και εγώ του είπα να μην το κάνει, να μη με βαράει», φέρεται να είπε ο ανήλικος.

Ο τελευταίος βιασμός

Ο τελευταίος βιασμός του έγινε στις 19 Νοεμβρίου 2022 και βιντεοσκοπήθηκε από τους κατηγορουμένους.

Τότε ήταν που ο 15χρονος πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για πάντα από τη συγκεκριμένη παρέα των δραστών.
Εκείνοι, ωστόσο, άρχισαν να του κάνουν bullying:

«Στην αρχή μόλις ξέκοψα από την παρέα μου, με κορόιδευαν στο σχολείο και μου λέγανε… (σ.σ. αναφέρει χυδαίες εκφράσεις σε βάρος του) και ότι.. και λέγανε μπροστά σε συμμαθητές μου που δεν ήξεραν γι΄ αυτό το θέμα. Λέγανε τι έχει γίνει μπροστά στους συμμαθητές μου (…) Στο φροντιστήριο οι δύο μου έλεγαν ότι έκανα βλακεία που έφυγα από την παρέα και να έρθω πίσω γιατί δεν θα το ξανακάνουν». Οι δράστες περιγράφονται ως άτομα που επιδίωκαν να διαπομπεύσουν το θύμα μέσω βίντεο, που τα έδειχναν σε μαθητές του σχολείου.

Η υπόθεση του βιασμού αποκαλύφθηκε, όταν μία μαθήτρια έμαθε για τα βασανιστήρια σε βάρος του 15χρονου και μίλησε στους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη μητέρα του θύματος.

Ο ανήλικος κακοποιήθηκε σεξουαλικά 6-7 φορές, όπως λέει στην κατάθεσή του, ενώ στο εγκαταλελειμμένο σπίτι είχαν εμφανιστεί και τέσσερις μαθήτριες που δεν συμμετείχαν στις εγκληματικές πράξεις των συνολικά οχτώ ανήλικων που κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορoνοϊός: 3.089 νέα κρούσματα -81 νεκροί, 809 διασωληνωμένοι

Her News b

Κορονοϊός: 1.724 κρούσματα, 65 νέοι θάνατοι, στους 738 οι διασωληνωμένοι

Her News b

Καβάλα: «Πήγα να ψάξω τις ρίζες μου και ερωτεύτηκα τον κτηνοτρόφο» – Ποια ήταν η 31χρονη που δολοφονήθηκε μαζί με το μωρό της

Her News