HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Louis: Κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση στις επίσημες εκδηλώσεις

O Πρίγκιπας Louis που είναι το τρίτο παιδί του Πρίγκιπα William και της Kate, έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση.

Ένας  θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας τράβηξε ένα βίντεο με τον 4χρονο Louis να τρέχει μανιωδώς έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής σε μια προσπάθεια να προλάβει την οικογένειά του, νομίζοντας ότι είχε μείνει πίσω.

Στο σύντομο video, ο Louis ακούγεται να φωνάζει το όνομα της αδερφής του Charlotte.

Η χριστουγεννιάτικη εκδρομή σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο νεότερος πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενώθηκαν με τους γονείς και τα αδέρφια τους, την πριγκίπισσα Charlotte, 7 ετών και τον πρίγκιπα George 9 ετών για την ετήσια εορταστική εκκλησιαστική λειτουργία.

Είναι επίσης η πρώτη φορά σε δύο χρόνια που η βασιλική οικογένεια ανέβηκε στην εκκλησία και συναναστράφηκε με τον κόσμο στη συνέχεια.

Ο Louis έχει ήδη αποδείξει ότι είναι πρωταγωνιστής της βασιλικής οικογένειας, λόγω των αστείων στιγμών του κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Platinum Jubilee τον Ιούνιο.

Ο νεαρός τράβηξε πολλά βλέματα την ώρα μιας εμφάνισης στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της τελετής Trooping the Color που έγινε αμέσως viral.

Κάλυψε επίσης το στόμα της μητέρας του και έκανε γκριμάτσες ενώ παρακολουθούσε τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο Διαγωνισμό και μάλιστα τσακώθηκε με την ξαδέρφη Λένα Τίνταλ , η οποία αρνήθηκε να μοιραστεί μαζί του καραμέλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Η εκπομπή τους κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβρη

HerNews ka

Ραφαέλ Ναδάλ: Το ξεχωριστό του μήνυμα σε μια 95χρονη

Her News b

Kim Kardashian: Περνούσε ατέλειωτες ώρες παριστάνοντας την οικειακή βοηθό για τον Kanye West

HerNews ka