HerNews.gr
Social News

Σερ: Αρραβωνιάστηκε τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Ο τελευταίος μήνας ήταν αρκετά δύσκολος για τη Σερ, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, όμως η διάσημη τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της πρόσωπα που την στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο αγαπημένος της Αλεξάντερ Έντουαρντς, γνωστός και ως Α.Ε.

Ο κατά 40 χρόνια νεότερος σύντροφός της επέλεξε να κάνει μια πολύ όμορφη κίνηση σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Φωτογραφία με το όμορφο δαχτυλίδι δημοσίευσε η Σερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η 76χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε την εικόνα ανήμερα των Χριστουγέννων, και ανέφερε στη λεζάντα το όνομα του 36χρονου αγαπημένου της, συνοδεύοντάς το με τη φράση: «Δεν υπάρχουν λόγια».

Δες την ανάρτηση της Σερ στo Twitter:

H ανάρτηση προκάλεσε ερωτηματικά στα social media για το αν είναι ένα απλό δώρο ή δαχτυλίδι αρραβώνων. Λίγες ώρες αργότερα η Σερ χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία εξηγώντας ότι την ανάρτησε, «επειδή το μανικιούρ της είναι τόσο ωραίο» με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να συνεχίζουν να τη ρωτούν.

Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στις 2 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες. Μετά την έξοδο, η θρυλική τραγουδίστρια έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους είναι σε σχέση και υπερασπίστηκε τη διαφορά ηλικίας των 40 χρόνων τους, γράφοντας στο Twitter: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».

Η Σερ απαντά για τον 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο!

HerNewskl

Ρένος Ρώτας: “Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα με γραπώσει από το σβέρκο..”

Her News b

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έριξε» το Instagram με την εξώπλατη τουαλέτα της

Her News