HerNews.gr
Beauty

Velvet nails: Μια ζεστή επιλογή για κάθε it girl!

Αυτό το καλοκαίρι είδαμε μια πληθώρα από τάσεις στα νύχια που πραγματικά μας πήγαν. Πολύχρωμα και πραγματικά εντυπωσιακά γαλλικά μανικιούρ, πολλά και διάφορα prints και φυσικά τα υπεραγαπημένα glazed donut, με τα οποία η Hailey Bieber έσπασε το Διαδίκτυο εμπνέοντας τους πάντες να δοκιμάσουν στις διάφορες εκδοχές τους.

Γιατί να μην οδεύσουμε προς το φθινόπωρο με διαφορετικές επιλογές; Φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την πλατφόρμα του TikTok και τους χρήστες της τα νύχια που θα κυριαρχήσουν είναι τα βελούδινα, δηλαδή τα βελούδινα.

Velvet νύχια: Μια ζεστή απόχρωση στην καρδιά του φθινοπώρου

Η τάση του βελούδινου μανικιούρ δίνει στα νύχια σας μια λαμπερή εμφάνιση με την πολυτελή υφή που μιμείται την εμφάνιση του αγαπημένου σας φθινοπωρινού υφάσματος. Το βελούδο είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου και του χειμώνα. Μετά τα αγαπημένα βελούδινα φορέματα και τις βελούδινες φούστες σειρά έχουν τα βελούδινα νύχια.

Η αλήθεια είναι ότι τα velvet manis προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αφού όταν τα πιάνει το φως, έχουν μια πολύ ιδιαίτερη και εξαιρετική λάμψη. Ενώ είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή επιλογή και είναι για καθημερινή χρήση, ειδικές περιστάσεις, ακόμη και για νυφικό μανικιούρ.

Velvet νύχια: Μια ζεστή απόχρωση στην καρδιά του φθινοπώρου

Για το λαμπερό φινίρισμα και την λάμψη απλώς χρειάζεστε ένα cat-eye/magnetic/velvet gel και έναν πολύ μικρό μαγνήτη. Ο μαγνήτης θα δημιουργήσει μοναδικά σχήματα και χρωματισμούς. Και μόλις είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα το βάζετε κάτω από μια λάμπα LED.

Jennifer Lopez: Δοκίμασε το πιο γιορτινό glam πεντικιούρ για την Πρωτοχρονιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Winter gold: To it χρώμα στα μαλλιά που ταιριάζει σε σταρένιες επιδερμίδες

HerNewskl

Ντεκολτέ: Έτσι θα φροντίσεις το πιο θηλυκό σημείο στο σώμα σου

Her News b

Billie Eilish: Tόλμησε την πιο bold εκδοχή του Barbiecore trend

HerNewskl