HerNews.gr
Διασκέδαση

Πρωτοχρονιά: Τα αγαπημένα μας παιχνίδια για το ρεβεγιόν

Μία ανάσα πριν την Πρωτοχρονιά, πρέπει να θυμηθούμε πως στη διασκέδαση δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ο καθένας διασκεδάζει με τον τρόπο του και ενώ πολλοί επιλέγουν ατελείωτα πάρτι με χορό και ποτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, άλλοι προτιμούν να περιμένουν τον νέο χρόνο στο σπίτι, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα παιχνίδια που θα σας εγγυηθούν μία φουλ διασκεδαστική βραδιά.

Βάλτε τα καλά σας λοιπόν, γεμίστε με κρασί τα ποτήρια και ετοιμαστείτε για μία βραδιά γεμάτη παιχνίδια και διασκέδαση!

Τράπουλα

Ας ξεκινήσουμε με τα κλασικά. Και αυτά δεν είναι άλλα, από τα παιχνίδια με την τράπουλα, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Εκτός από το κλασσικό «21» που συνηθίζεται την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να παίξετε πόκερ, ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια με τράπουλα, δηλωτή, αγωνία και πολλά άλλα.

Ρουλέτα

Αν θέλετε να οργανώσετε μία βραδιά καζίνο στο σπίτι σας, θα βρείτε εύκολα στα καταστήματα σετ με ρουλέτα, μάρκες και ζάρια. Αυτό μάλιστα είναι και μία καλή ιδέα για δώρο, αν είστε καλεσμένες σε φιλικό ή συγγενικό σπίτι.

Επιτραπέζια

Με τα επιτραπέζια δεν μπορεί να πάει τίποτα λάθος. Το αγαπημένο παιχνίδι που δεν λείπει ή ίσως δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, δεν είναι άλλο από τη Monopoly. Πολύ δημοφιλές, αν και λίγο πιο… nerdy, είναι το Scrabble. Ωστόσο, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Σε καταστήματα παιχνιδιών και όχι μόνο θα βρεις αμέτρητα παιχνίδια γνώσεων, στρατηγικής, περιπέτειας, φαντασίας, ταχύτητας κ.λπ.

Καραόκε

Αν είστε φαν της μουσικής, τότε διοργανώστε μια βραδιά καραόκε με τους φίλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε δύο μικρόφωνα, συνδέστε στην τηλεόραση σας και ξεδιπλώστε τις φωνητικές σας ικανότητες.

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές μουσικής, αλλά και άφθονου γέλιου!

Όπως και να επιλέξετε να περάσετε τις τελευταίες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά, να είστε σίγουροι πως περιβάλλεστε από αγαπημένα πρόσωπα και να επιστρέψετε κι εσείς την αγάπη που παίρνετε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το «Θα Με Ζητάς» (Θα Απουσιάζω) του Πάνου Κιάμου επανακυκλοφόρησε και γίνεται viral

Her News

Maluma: Επιστρέφει με μια ωδή προς το γυναικείο φύλο με το τραγούδι “La Reina”

HerNews ka

Μαγειρεύεις; 6 tips για να αγαπήσεις την κουζίνα σου

Her News