HerNews.gr
Beauty

Beauty: Τα μεγαλύτερα trend στο μακιγιάζ που θα μιλούν όλοι για αυτά το 2023

Τώρα που αποχαιρετήσαμε το 2022 να υποδεχτήκαμε το νέο έτος, μέσα σε όλα αυτή η χρονιά μας έφερε και πολλά trends στο μακιγιάζ που μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας.

Από έντονα ρουζ, μέχρι glass skin μακιγιάζ, υπάρχουν τάσεις για όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα. Για τα τολμηρά κορίτσια αλλά και για όσες δεν τους αρέσει πολύ να πειραματίζονται.

Πάμε να δούμε μερικά από τα trends στο μακιγιάζ του 2022 που αγαπήθηκαν και καθιερώθηκαν και για το επόμενο έτος.

1. Έντονο ρουζ

O έρωτας με το ρουζ θυμίζει πολύ την τάση των 70s και και καθιερώθηκε για τα καλά αυτό τον χρόνο. Σε αυτή την τάση βάζουμε έντονο ρουζ στα ζυγωματικά και ψηλά στους κροτάφους σχηματίζοντας ένα C για την ψευδαίσθηση lifting.

2. Wet look μακιγιάζ

Μετά από την τάση του wet look στα μαλλιά, μεγάλη τάση πλέον είναι το wet look makeup. Υγρά hilighters σε πολλές επιφάνειες το προσώπου και του ντεκολτέ με έντονα juicy χείλη και glossy σκιές είναι μια τάση που μας κάνει να φαινόμαστε sexy.

3. Μακιγιάζ με στρασάκια

Από πολλά στρασάκια μέχρι και ελάχιστα δίνουν μια pop όψη στο μακιγιάζ σας και αμέσως το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό δίνοντας το disco girl vibe.

4. Αποχρώσεις νέον

Ξεκάθαρα μια τάση για τα τολμηρά κορίτσια που τους αρέσουν τα έντονα χρώματα και ο πειραματισμός στο μακιγιάζ τους. Από νέον σκιά μέχρι νέον eyeliner ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο ένα νέον eyeliner θα μπορούσε να φορεθεί και τον χειμώνα.

5. Brownie χείλη

Μια τάση που ξεκίνησε από τα Afro girls και αγαπήθηκε εξίσου από τα latin girls. Το πιο χαρακτηριστικό makeup της Hailey Bieber η οποία το έφερε κατά κάποιον τρόπο ξανά στο προσκήνιο.

6. Glossy lips

Ανάμεσα σε θρεπτικά balms και lip gloss υψηλής απόδοσης, τα λιπαρά έλαια είναι τα  aπαραίτητα για ενυδάτωση full τύπου, ενώ ταυτόχρονα κάνουν τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βlush Hack: Mε ποιον τρόπο απλώνεται το υγρό ρουζ;

HerNewskl

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η μάσκαρα κολλαγόνου που δεν αποχωρίζεται!

HerNewskl

Conditioner vs Conditioning Mask: Ανακαλύψτε τις διαφορές τους!

HerNewskl