HerNews.gr
Ελλάδα

Βόλος: 40χρονη πήδηξε φράχτη για να ξεφύγει από τις μπουνιές του σύντροφου της

H ενδοοικογενειακή βία πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά σε σπίτι στο Βόλο με θύμα μια 40χρονη, με τους καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύντροφό της να έχουν ξεκινήσει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα των διαπληκτισμών ήταν την 1η Ιανουαρίου του 2023, ημερομηνία κατά την οποία ο 33χρονος φέρεται να έκανε … ντου στο σπίτι της μητέρας της και να χτύπησε την 40χρονημε μπουνιές στο κεφάλι.

Τη Δευτέρα, ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο με το δικαστήριο να αποφασίζει την συνέχιση της κράτησης του μέχρι την Πέμπτη, οπότε αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.

Μέχρι την Πέμπτη η πρώην σύντροφός του, θα πρέπει να προσκομίσει γνωμάτευση από το Νοσοκομείο, που θα βεβαιώνει ότι έχει υποστεί κακώσεις από τις μπουνιές.

Ο 33χρονος έσπασε την αυλόπορτα

H 40χρονη γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο πως όταν την χτύπησε ο 33χρονος δεν πήγε στο Νοσοκομείο και εκτίμησε πως χρειάζεται 15 ημέρες για να λάβει την ιατρική γνωμάτευση.

«Δεν την χτύπησα, αυτή με ενοχλεί συνέχεια. Μου έκανε μήνυση και ήρθε στο κρατητήριο και μου έφερε πίτσες» είπε ο 33χρονος που δεν απολογήθηκε, ενώ αποφασίστηκε η συνέχιση της κράτησής του γιατί μετά από μηνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, είχε διαταχθεί να μην την πλησιάζει και εκείνος παραβίασε τους όρους.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπόθεση Πάτρας: Η μικρή Τζωρτζίνα “έφυγε” από τη ζωή μέσα σε 20 λεπτά

HerNewskl

Τραγωδία στα Τέμπη: Μαραθώνια η απολογία του σταθμάρχη – Τι ισχυρίστηκε

Her News

Καιρός: Υποχωρεί ο καύσωνας – Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ

Her News b