HerNews.gr
Διεθνή

Ellen Pompeo: Αποχωρεί τελικά από τη 19η σεζόν του Grey’s Anatomy;

Ellen Pompeo

H Ellen Pompeo έγινε αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό ως Meredith στη γνωστή σειρά του Greys Anatomy, αλλά τελικά δε συμμετάσχει στον 19ο κύκλο. 

Ellen Pompeo

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά που την έκανε διεθνώς γνωστή. Όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 19ης σεζόν της σειράς, υπήρχαν ήδη υπόνοιες για την αποχώρηση της. 

Η Ellen Pompeo φαίνεται πως θα μετακομίσει στη Βοστώνη προκειμένου η κόρη της να παρευρεθεί σε ένα νέο σχολείο. Τα νέα επεισόδια του “Grey’s Anatomy” θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Φεβρουαρίου, στο Hulu. Σε μια ανάρτηση της μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά πως:

«Είμαι αιωνίως ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στη Meredith Grey και στη σειρά για 19 σεζόν. Μέσα από όλα αυτά και χωρίς αυτά τίποτα δεν θα ήταν πραγματικότητα, χωρίς τους πιο φανταστικούς θαυμαστές του κόσμου! Κάνατε αυτή τη βόλτα μοναδικη!!

Σας αγαπώ πάρα πολύ και σας εκτιμώ. Αυτή δεν είναι η πρώτη σας φορά. Γνωρίζετε πως το show πρέπει να συνεχιστεί και εγώ σίγουρα θα επιστρέψω για μια επίσκεψη. Με πολλή αγάπη και απεριόριστη ευγνωμοσύνη”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

50 Cent: Ακολουθεί τα χνάρια της Cardi B – Πέταξε και εκείνος μικρόφωνο σε κεφάλι θαυμαστή

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με πουκάμισο από κασμίρι αξίας 6.000 δολαρίων

HerNews ka

Βραβεία Όσκαρ 2023: Η Ακαδημία απέτισε φόρο τιμής στην Ειρήνη Παπά και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου (Βίντεο)

HerNews ka