HerNews.gr
Ελλάδα

Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη – Τι θα υποστηρίξει για τον θάνατο του μωρού της

Η 29χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του μόλις 11 μηνών βρέφους της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Σε βάρος της ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η κατηγορούμενη, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, αναμένεται να περάσει στις 11.00 το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη που τις αποδίδεται.

Οι πληροφορίες λένε πως η 29χρονη θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει το βρέφος της και ότι σε καμία περίπτωση δεν το πέταξε η ίδια μέσα στο νερό.

Η 29χρονη φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως «δε σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» και να υποστηρίζει ότι πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να της κάνει κακό, ωστόσο δεν μπορούσε να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα.

Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, στάση την οποία αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της – Είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον 21χρονο Γεράσιμο

Her News b

Σταμάτης Κόκοτας: Έφυγε απο τη ζωή ένας από τους τελευταίους σερ της πίστας

Her News

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο και στην πρεσβυτέρα

HerNews ka