HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή αγορά με κάρτα- «Δεν το ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ενώ βρισκόταν στη λαϊκή αγορά. Μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είχε κάνει εντύπωση με την αντίδρασή της, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή και εκείνη απάντησε πως δεν γνώριζε ότι υπήρχαν αθλητικά στη λαϊκή αγορά.

Το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου  η Εύη Βατίδου κατά τη βόλτα της στη λαϊκή, δεν γνώριζε ότι δεν μπορεί να πληρώσει με κάρτα: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» δήλωσε αρχικά η Εύη Βατίδου ενώ έκανε τη βόλτα της στη λαϊκή.

Μάλιστα δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα.

Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» είπε η Εύη Βατίδου.

Επίσης η Εύη Βατίδου είπε ότι παρατήρησε πως οι τιμές στην λαϊκή αγορά είναι καλύτερες από εκείνες στο super market, αλλά είπε ότι θα εξακολουθεί να μη πηγαίνει.

Πριν από μερικές ημέρες η Εύη Βατίδου είχε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες όταν ερωτήθηκε αν θα ψώνιζε ποτέ αθλητικά είδη από τη λαϊκή αγορά.

«Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη» απάντησε με έκπληξη η Εύη Βατίδου. και συνέχισε λέγοντας «Δεν το ήξερα».

«Να τι μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος. Εν τω μεταξύ έχω πάει στη λαϊκή της Βουλιαγμένης βέβαια, μόνο μία φορά στη ζωή μου. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα, δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

Her News

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί»

HerNews ka

Μαρία Σολωμού: «Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος»

HerNews ka