HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραπέμπεται σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Ρουλα

Παραπεμπτικό βούλευμα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, τα δύο κοριτσάκια του ζεύγους Δασκαλάκη, εκδόθηκε για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται ήδη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Μάλιστα και σήμερα στο  δικαστήριο συνεχίστηκε η δίκη σε υψηλούς τόνους με τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, να υποβάλλει πιεστικές και επίμονες ερωτήσεις στον επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, για τις επαφές του και τις συνομιλίες του με την κατηγορούμενη όσο αφορά το σύνδρομο Μινχάουζεν.

«Έχουμε να κάνουμε με ψυχιατρικά νούμερα, είναι η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη» και ζήτησε να κληθούν στο δικαστήριο οι ψυχίατροι με τους οποίους επικοινώνησε και συναντήθηκε  ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο επικεφαλής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης,  μάλιστα είπε πως «οι δύο αιφνίδιοι θάνατοι και η ξαφνική ανακοπή ήταν αυτά που με κινητοποίησαν».

 Ο κ. Κούγιας επέμεινε ιδιαίτερα στο εάν ο Ηλιάδης έχει συναντήσει περιπτώσεις μητέρων που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο στην καριέρα του.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Αγχίαλος: Τι δείχνει το πόρισμα των πυροτεχνουργών για τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών

HerNews ka

Με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική συναυλία της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς στο Βεάκειο

Her News

Καιρός: Συνεχίζονται οι ισχυρές καταιγίδες και σήμερα – Έρχονται χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα

Her News