HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Γιώργος Βάλλης: Στην υποψηφιότητα για την προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

Ο Πλοίαρχος Γιώργος Βάλλης είναι ένας άνθρωπος όπου με αμείωτο ενδιαφέρον και καθημερινή προσπάθεια, απο κάθε θέση που βρίσκεται δίνει τον δικό του αγώνα, ώστε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών να ξεχωρίσει, στηρίζοντας όλους όσοι ανήκουν σε αυτή. 

Ο Γιώργος Βάλλης μιλά στο HerNews για την απόφαση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών!

Ο Cpt. Γιώργος Βάλλης μιλά στο HerNews και την Μπάγια Αντωνοπούλου

Είστε υποψήφιος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών. Ποιός είναι ο σκοπός της απόφασης σας και ποιοί οι στόχοι σας;

Μετά από 15 χρόνια προϋπηρεσίας στο yachting ως Πλοίαρχος, καθώς και 4 χρόνια προϋπηρεσίας & προσφοράς ως Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης πληρωμάτων θαλαμηγών, έχω ως σκοπό και στόχο την αναβάθμιση των πληρωμάτων και του κλάδου.
Ο στόχος και το όραμα μου είναι ένας κλάδος και μια ένωση πληρωμάτων με επίπεδο και περγαμηνές ευρωπαϊκές. Μια ένωση ουσιαστικά ενωμένη, που θα φέρει ανάπτυξη, αναβάθμιση και εξέλιξη στην εργασία του κλάδου.
Σκοπεύω να δώσω μεγάλη έμφαση στο πλαφόν και στους μισθούς των πληρωμάτων.
Να τηρούνται τα σωστά μέτρα στα σκάφη και να υπάρχει αξιοκρατία στις εργασίες, καθώς και μεγάλη εξέλιξη στον τρόπο εφαρμογής τους .

Για αυτούς και άλλους πολλούς λόγους, επιλέγω να κατέβω σε ένα ξεχωριστό πρωτοποριακό αγώνα για μια Νέα Αρχή των πληρωμάτων & Μεγάλη Αλλαγή του κλάδου μας, για την ουσία και το έργο που παλεύουμε όλοι για το καλό μας καθώς και την αυριανή μέρα.

Γνωρίζουμε πως εδώ και πολλά χρόνια παλεύετε για τον κλάδο σας και έχετε βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη του. Έχει αναγνωριστεί αυτό απο τον κόσμο;

Όλα αυτά τα συναπτά έτη έχω προσπαθήσει πολύ να προσφέρω στα πληρωματα των θαλαμηγών και στον κλάδο γενικότερα πολλά πράγματα, που ναι! έχουν οφελήσει και θα οφελήσουν τον εργαζόμενο, καθώς και τον κλάδο συνολικά.
Ο κόσμος πιστεύω πως έχει αναγνωρίσει το έργο και τον αγώνα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Τί ζητάτε απο τους ψηφοφόρους σας;

Zήτω την βοήθεια σας & στήριξη τους στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρεία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών! Για ένα ενωμένο κλάδο και μια συμμαχία των πληρωμάτων.

Πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών;

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 12 Ιανουαρίου στο London Hotel στις 15:30.

Ευχαριστούμε τον Cpt. Γιώργο Βάλλη για τη συνέντευξη στο HerNews.

INSTAGRAM

FACEBOOK

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη μας εξιστορεί την αληθινή ιστορία μιας κακοποιημένης γυναίκας & το νομικό πλαίσιο για αυτές τις περιπτώσεις

Her News b

Ο Γιώργος Μάγκας είδε ζωντανός… το θάνατό του: «Όπως βλέπετε… ζω, παίζω κλαρίνο και σας αγαπώ»

Her News

Μαρία Σάκκαρη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Her News b