HerNews.gr
Social News

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη ανάρτηση & φωτό μέσα από το μαιευτήριο

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν επιτέλους στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Η Ιωάννα Τούνη μπήκε την Κυριακή στο μαιευτήριο και λίγες ώρες αργότερα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι!

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, έκανε παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα και να στέλνουν μηνύματα.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το story που ανάρτησε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη:

Αμέσως μετά, με τη σειρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό. Στη φωτογραφία, ο νέος μπαμπάς κρατάει το ποδαράκι του νεογέννητου γιού του και γράφει:

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας! Η μαμά μας είναι super δυνατή»

Δείτε το τρυφερό story του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο…»

Her News b

Δανάη Μπάρκα: “Όταν γύρω μας συμβαίνουν όλα αυτά,η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για να αντέξουμε”

HerNewskl

Η συγκινητική ανάρτηση του Πρωθυπουργού για τη δωρεά οργάνων της Εμμανουέλας

Her News