HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Δροσάκη: Ξέσπασε σε δάκρυα σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν την παράσταση «Photograph 51», έξι γυναίκες συζήτησαν επί σκηνής για τη θέση της γυναίκας σήμερα. Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη ήταν συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

Λένα Δροσάκη: «Παλεύω όλη μου τη ζωή για την ισότητα»

«Η συζήτηση θα είναι για το αν η γυναίκα παλεύει και αντιμετωπίζει θέματα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αν αυτή η πάλη που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα, αναρωτιέμαι τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται από τους άντρες; Παλεύω όλη μου τη ζωή για την ισότητα», είπε η Λένα Δροσάκη στους ρεπόρτερ.

Όταν της τέθηκε η ερώτηση για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η Λένα Δροσάκη, συγκινημένη, δεν ήθελε να πει κάτι. «Έρχομαι από το δικαστήριο, είμαστε εκεί από τις 8:30 το πρωί. Συγγνώμη δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Δεν θέλω να σχολιάσω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε η Λένα Δροσάκη και ξέσπασε σε δάκρυα.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέβηκε χθες στο εδώλιο, προκειμένου να απολογηθεί για τα σεξουαλικά εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται από τρεις γυναίκες.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσαν το παρών η Λένα Δροσάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίες έφτασαν κρατώντας η μία την άλλη από το χέρι.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο πια, δεν είμαι δημοφιλής, δεν είμαι τίποτα, δεν θέλω να είμαι»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: «Μου έγιναν προτάσεις και το εγωιστικό μου κομμάτι ικανοποιήθηκε»

HerNews ka

Άννα Μπαλάν: Η ιστορία ζωής της Tik Toker που είναι εκ γενετής τυφλή

Her News b

Σίσσυ Χρηστίδου: Σοκαρισμένη με τις εικόνες από την Τουρκία – «Δύσκολο να το διαχειριστεί ο ανθρώπινος νους»

Her News