HerNews.gr
Αφιερώματα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η χλιδάτη ζωή των κληρονόμων και οι γάμοι υπερπαραγωγή

Σαν παραμύθι κύλησε η οικογενειακή ζωή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Παντρεύτηκε τη γυναίκα που ερωτεύτηκε, έκανε μαζί της 5 παιδιά, και έζησε δίπλα της μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Τρία αγόρια και 2 κορίτσια είναι οι καρποί του μεγάλου έρωτα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα Μαρία. Τα 5 τους παιδιά. Ο Παύλος, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος, η Αλεξία και η Θεοδώρα.

Το ξημέρωμα της 14ης Δεκεμβρίου του 1967, η Αλεξία, 2 ετών τότε και ο Παύλος, 7 μηνών, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από την Ελλάδα. Τα επόμενα τρία παιδιά της οικογένειας, γεννήθηκαν όλα στο εξωτερικό…

Η οικογένεια του τέως, επέστρεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 1993. Τα παιδιά θα έβλεπαν για πρώτη φορά τη χώρα καταγωγής τους…

Ο 53χρονος σήμερα Νικόλαος, το τρίτο παιδί της οικογένειας, υπήρξε για χρόνια περιζήτητος εργένης… Γεννήθηκε στη Ρώμη και σπούδασε στην Αμερική. Τον Αύγουστο του 2010, ο γάμος του στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, με την πανέμορφη Τατιάνα Μπλάτνικ, άφησε εποχή. Το ζευγάρι, εδώ και 13 χρόνια περίπου ζει μόνιμα στην Ελλάδα και έχει νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Ο Φίλιππος γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1986 στο Λονδίνο.

Παντρεύτηκε την πάμπλουτη μοναχοκόρη του μεγιστάνα των αερομεταφορών, Νίνα Φλορ, στη Μητρόπολη Αθηνών το 2021. Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη και συνηθίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο Παύλος είναι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά και φέρει το όνομα του παππού του. Μεγάλωσε στη Ρώμη, όπου ήταν η μόνιμη έδρα του πατέρα του. Παντρεύτηκε πρώτος το 1995 τη ζάπλουτη Μαρί Σαντάλ και είναι πατέρας 5 παιδιών.

Το μεγαλύτερο παιδί τους, η Αλεξία, που γεννήθηκε στα ανάκτορα του Μον Ρεπό, παντρεύτηκε Ισπανό αρχιτέκτονα, απέκτησε μαζί του 4 παιδιά και ζουν μαζί στα Κανάρια Νησιά.

Η Θεοδώρα έκανε πράξη αυτό που ήθελε από μικρή. Ακολούθησε το όνειρό της, έγινε ηθοποιός και ζει στο Λος Άντζελες. Η ίδια σκόπευε να παντρευτεί τον αγαπημένο της το καλοκαίρι, ωστόσο ο θάνατος του πατέρα της ίσως αλλάξει τα σχέδιά της.

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στην κυπριακή τηλεόραση, ο τέως βασιλιάς δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος για τις ζωές των παιδιών του ενώ είχε δηλώσει ότι μπορεί κανένα να μην παντρεύτηκε Έλληνα ή Ελληνίδα, αλλά όλα, είτε εντός είτε εκτός συνόρων, έχουν κάνει επιτυχημένους γάμους.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η χλιδάτη ζωή των εγγονιών του

Ξέφρενοι χοροί, πάρτι μέχρι το πρωί, πασαρέλες και φωτογραφήσεις για πασίγνωστους οίκους. Διακοπές σε ελληνικά νησιά και… μασκαρέματα, είναι μερικά μόνο δείγματα της ζωής που παρουσιάζουν στα social media τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα πέντε παιδιά του Παύλου είναι η νέα γενιά της τέως βασιλικής οικογένειας και δεν χάνουν την ευκαιρία να δημοσιοποιούν προσωπικές τους στιγμές μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοντέλο με… τιάρα

Δηλώνει παρούσα στα πιο μεγάλα κοσμοπολίτικα πάρτι. Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το πιο ατίθασο παιδί της οικογένειας. Η Μαρία Ολυμπία είναι το πρώτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Λατρεύει τη μόδα και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί με κάθε τρόπο στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Το καλοκαίρι, αν και μόλις 26 ετών έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του παγκοσμίου φήμης οίκου, Louis Vuitton.

Ψηλή, εντυπωσιακή ξανθιά με τέλειας αναλογίες, τραβάει όλα τα βλέμματα, ακόμα και όταν κάνει πασαρέλα με φίλη της, φορώντας μάσκα με το πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αλέξιος

Πήρε το όνομα του παππού του και είναι ίσως ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι 24 ετών και τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο.

Είναι εκείνος που συνόδευσε τον τέως βασιλιά στην δημόσια εμφάνισή του στην Μητρόπολη τον Οκτώβριο του 2021 για τον γάμο του Φίλιππου. Το προφίλ του στο Instagram έχει 192 χιλιάδες ακολούθους.

Η ψυχή των πάρτι

Ο δεύτερος γιος του Παύλου, ακολουθεί τα βήματα της Μαρίας Ολυμπίας στο χώρο του μοντελινγκ. Λατρεύει όμως και τον χορό και αυτό φαίνεται στα αμέτρητα βίντεο που ανεβάζει στα σόσιαλ, ξεδιπλώνοντας τις χορευτικές του ικανότητες.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι μόλις 22 χρόνων και ζει στην Αμερική. Αγαπάει την Ελλάδα και φυσικά… τα πάρτι!

Παίζει ντραμς, κάνει ιστιοπλοΐα όπως και ο παππούς του και όπως φαίνεται είναι το πειραχτίρι της οικογένειας.

Ο 18χρονος CEO

Ο Οδυσσέας Κίμων είναι το τέταρτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Στα 18 του χρόνια, έχει ήδη αναλάβει την ιδιοκτησία μίας αρκετά εξεζητημένης φίρμας ρούχων.

Το ίδιο ενεργός με τα μεγαλύτερα αδέλφια του στα social media, δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις μπέργερ.

Ο μικρότερος της οικογένειας είναι ο Αριστείδης Σταύρος, μόλις 14 ετών. Αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητά του με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Χλιδάτη ζωή, ξέφρενα πάρτι, εμφανίσεις σε πολυσυζητημένες εκδηλώσεις, είναι μερικά αποσπάσματα μόνο από τη ζωή που κάνουν τα εγγόνια του τέως βασιλιά. Και οι πέντε, αυτοαποκαλούνται στα social media πρίγκιπες της Ελλάδος.

Άννα Μαρία: Η επιστροφή της τέως βασίλισσας 49 χρόνια μετά το γάμο της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας: «2023 Έτος Πρόληψης – Πρόλαβε & Κέρδισε Ζωή»

HerNews ka

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: 5 + 1 λόγοι για να δίνεις φιλιά συχνότερα

Her News b

Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου

Her News