HerNews.gr
Ελλάδα

Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Έρχονται στην Ελλάδα ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον;

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να ταξιδεύουν στην Ελλάδα, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Οι φήμες προκύπτουν από δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!», το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ελληνικά μέσα. Το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Μπάκιγχαμ.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επιλέξουν να έρθουν στη χώρα μας για την κηδεία, η άφιξή τους θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Άλλωστε, οι σχέσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας με την Ελλάδα είναι γνωστές. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος αναμένεται επίσης να βρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ.

Όλο το τελετουργικό για την κηδεία, φρούριο η Αθήνα

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με τις εργασίες στο Τατόι, όπου θα γίνει ο ενταφιασμός, να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Περίπου 200 άτομα εκτιμάται ότι συμπεριλαμβάνει η λίστα των προσκεκλημένων, συμπεριλαμβανομένων 130 πρόσωπα από το εξωτερικό.

Στην περιοχή του Τατοΐου είχα παρατηρηθεί σοβαρά προβλήματα κυρίως από τους κορμούς καμμένων δέντρων που βρίσκονταν στην περιοχή, όμως όλα τα είναι έτοιμα μέχρι τη Δευτέρα.

Ήδη, σήμερα στις 7:30 το πρωί τα πρώτα συνεργεία που είναι υπεύθυνα για τη διαμόρφωση και ανάπλαση του χώρου έχουν πιάσει δουλειά.

Συνολικά 1.000 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων από Ασφάλεια Αθηνών, κρατική Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική, Επισήμων και ΜΑΤ, θα βρίσκονται επί ποδός, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα βρεθούν στη χώρα μας για την κηδεία του τέως βασιλιά.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η χλιδάτη ζωή των κληρονόμων και οι γάμοι υπερπαραγωγή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία Barbara: Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στη βόρεια Αττική τη Δευτέρα

Her News

Δευτέρα του Πάσχα ή αλλιώς της Διακαινησίμου

Her News b

«Πιο Δυνατός»: Καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί υψώνουν τη φωνή τους κατά της βίας

Her News