HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι ζητούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τους γονείς της Καρολάιν

Στο επίκεντρο μιας ακόμη δικαστικής υπόθεσης βρέθηκε το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας,  της κόρης της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στη μονοκατοικία τους στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα, κεκλεισμένων των θυρών, συζητήθηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας οι αιτήσεις της Σούζαν Κράουτς, μητέρας της Καρολάιν και των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του.

Από την πλευρά της μητέρας της Καρολάιν, εξετάστηκε στο δικαστήριο η ψυχίατρος Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα το προφίλ του κατηγορουμένου. 

Από την πλευρά των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κατέθεσε μια καθηγήτρια του καταδικασμένου πιλότου.

«Καλείται το δικαστήριο να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν με τα ξαδελφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ», επισήμανε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν.

«Όλη η προσπάθεια είναι για το καλό του παιδιού και μόνο. Το δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες», είπε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κ. Σκιαδάς.

«Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκανε την έκπληξη η Ράνια Θρασκιά – Υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Her News

Φωτιές: Σύλληψη 30χρονου από τη Μεσσηνία για εμπρησμό – Ομολόγησε 3 φωτιές

HerNews ka

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένουν στη φυλακή Κασιδιάρης και Λαγός – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για την αποφυλάκισή τους

HerNews ka