HerNews.gr
Διεθνή

Μάργκοτ Ρόμπι: Η “Barbie” του Hollywood σαν… παιδί στο κόκκινο χαλί

Τη χαρά να έχει κοντά της την οικογένειά της και τους φίλους της κατά την πρεμιέρα της ταινίας της «Βabylon» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ, είχε η Μάργκοτ Ρόμπι, καθώς η προβολή έγινε στο Σίδνεϊ.

Κατά την είσοδο της για την προβολή, και την ώρα που η Αυστραλιανή ηθοποιός μιλούσε στον δημοσιογράφο Τζάστιν Χιλ στο κόκκινο χαλί. Όταν μια παρέα φίλων της που περίμεναν για να μπουν, την είδαν κι άρχισαν να της φωνάζουν δυνατά «έι, Maggot!».

Εκείνη, θυμήθηκε ότι το «Maggot» ήταν το παρατσούκλι της στο σχολείο, κατάλαβε αμέσως ότι αυτοί που της φώναζαν ήταν κάποιοι παλιοί γνωστοί, διέκοψε αμέσως τη συνέντευξη και γύρισε να κοιτάξει προς τα πίσω… Όπου διαπίστωσε ότι η παρέα των φίλων της τη χαιρετούσε!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Hill (@jus_hill)

«Μόλις είδα τους φίλους μου από το σχολείο. Είμαστε φίλοι από τότε που είμαστε τεσσάρων» είπε, με ένα μεγάλο χαμόγελο, στην κάμερα, κι άρχισε να χοροπηδάει σαν παιδί…

Ο δημοσιογράφος αργότερα ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι θαυμαστές της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο αυθόρμητη και αξιαγάπητη είναι…

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Αποκαλύπτει γιατί «φοβάται να κάνει παιδιά»

HerNews ka

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

HerNews ka

Βραβεία Όσκαρ 2023: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Στις 12 Μαρτίου η τελετή

HerNews ka