HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Έλεος!» με τον Αντώνη Σρόιτερ – Ο πρώτος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Το πιο ανατρεπτικό late night talk show καταφτάνει στη μικρή οθόνη και υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές, γεμάτες χιούμορ, καυστικά σχόλια αλλά και ουσιαστικές συζητήσεις με ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00.10, έρχεται στο Mega το «Έλεος!», με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, το γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους, αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτάει η Αννίτα με το μοναδικό της τρόπο. «Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος», είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ.

Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την προετοιμασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε. Κι επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Πηγή: ON TIME

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Συρεγγέλα: «Όταν υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική, θα βγω να πω ότι έκανα λάθος»

Her News b

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Her News

Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο δικός μου Θεός» – Το παρασκήνιο πίσω από το θρυλικό νεύμα του πολιτικού

HerNews ka