HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τζένιφερ Άνιστον – Άνταμ Σάντλερ: Η νέα τους ταινία κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστούν στη νέα αστυνομική κωμωδία του Netflix, “Murder Mystery 2” , που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.

Το πρώτο Μυστήριο Δολοφονίας ακολουθεί τον Νεοϋορκέζο αστυνομικό Νικ Σπιτς (Σάντλερ), ο οποίος παίρνει τη σύζυγό του Όντρεϊ (Άνιστον) σε “ειδυλλιακές”  διακοπές, ελπίζοντας να ανάψει ξανά τη φλόγα του γάμου τους.

Δυστυχώς, εγκλωβίζονται για τη δολοφονία ενός δισεκατομμυριούχου, αναγκάζοντας το ζευγάρι να λύσει το έγκλημα και να καθαρίσει τα ονόματά τους ενώ βρίσκεται σε φυγή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η περιπέτεια κάνει ό,τι δεν μπορούσε να κάνει το ταξίδι, φέρνοντας το ζευγάρι κοντά και δείχνοντας πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν.

 Λίγο μετά την πρώτη ταινία , η συνέχεια θα επαναφέρει τους Spitz καθώς εργάζονται για να διατηρήσουν το πρακτορείο ιδιωτικών ερευνών. Ζαλισμένο από τις συγκινήσεις του κυνηγιού της πρώτης ταινίας, το ζευγάρι αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στην εξιχνίαση εγκλημάτων από κοινού.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι επιχειρήσεις δεν ανθίζουν και οι Spitz αγωνίζονται να βρουν νέες περιπτώσεις.

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο φίλος τους, ο Μαχαχάρα (Αντέλ Αχτάρ), απάγεται κατά τη διάρκεια του γάμου του, οδηγώντας το ζευγάρι σε άλλη μια καταδίωξη  εναντίον ενός άγνωστου εγκληματία.

Εκτός από τον Σάντλερ και την Άνιστον που ηγούνται του καστ, στο “Murder Mystery 2”, θα συμμετέχουν επίσης ο πρωταγωνιστής του Tinker Tailer Soldier Spy, Mark Strong, η πρωταγωνίστρια των Inglourious Basterds, Mélanie Laurent, η After Yang, Jodie Turner-Smith, ο Enrique Arce του Money Heist, ο πρωταγωνιστής του Scandal, Tony Goldwyn, Annie Bad Moms.

Ο Mumolo, το The Marvelous Mrs. Maisel πρωταγωνιστεί στον Zurin Villanueva και στο Plan B ο Kuhoo Verma.

Ο Τζον Κάνι επιστρέφει επίσης στον ρόλο του ως συνταγματάρχης Ουλένγκα. Το Murder Mystery 2 σκηνοθετείται από τον Jeremy Garelick σε σενάριο του James Vanderbilt, ο οποίος έγραψε και το σενάριο της πρώτης ταινίας.

Δείτε το trailer της πρώτης ταινίας “Murder Mystery”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Το εντυπωσιακό trailer

HerNews ka

Home Alone: Θα κυκλοφορίσει τρίτη ταινία; Δείτε το τρέιλερ

HerNews ka

«Ουρανία» με τη Δανάη Μπάρκα – Έρχεται στις 4 Απριλίου στο Μικρό Παλλάς

Her News