HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: «Δε με απασχολεί τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα που θα κάνει η Βίκυ Καγιά μετά το τέλος του GNTM. Κάποια εξ’ αυτών κάνουν λόγο για αντικατάστασή της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά η οποία σχολίασε: «Δε ξέρω τι γράφεται και δε με απασχολεί τι γράφεται».

Βίκυ Καγιά: «Δε ξέρω τι θα γίνει με το GNTM. Γιατί βιάζεστε;»

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε, ακόμα, πως ακόμα δεν έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με το κανάλι γιατί αυτές συνήθως γίνονται μετά τον Απρίλιο.

«Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δε ξέρω τι θα γίνει με το GNTM. Οι συζητήσεις γίνονται πάντα μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε; Κάθε χρόνο τον Απρίλιο συζητάμε. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει καλοκαίρι ποτέ του, δικαιούται ένα καλοκαίρι, δε ξέρω γιατί αυτό ξαφνικά σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου, τη ζωή μου και την καριέρα μου. Δε με στενοχωρεί και δε με πληγώνει τίποτα από αυτά που γράφονται, ο καθένας κάνει τη δουλειά του, να την κάνει όπως την ξέρει και αγαπάει» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks»

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks. Καλά έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγαν εκεί. Ο καθένας κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την καριέρα του.

Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δε μιλάω αλλά δε μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους».

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται φέτος!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φάνης Μουρατίδης: Η οικογένεια με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η υπόθεση Φιλιππίδη και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του

Her News

Βάνα Μπάρμπα: «Με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχαμε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής»

HerNews ka

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Οι φήμες λένε ότι πέρασαν και ενδεχομένως περνάνε ακόμα, μια έντονη κρίση»

HerNews ka