HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Έφτυσε χρησιμοποιημένη τσίχλα σε χέρι βοηθού της – «Είναι αηδιαστική»

Οι χρήστες της πλατφόρμας X/Twitter αποφάσισαν να αναβιώσουν ένα δυσάρεστο βίντεο της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας Jennifer Lopez.

Το viral κλιπ δείχνει την Jennifer Lopez να «φτύνει τη χρησιμοποιημένη τσίχλα της στο χέρι της βοηθού της» στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με πολλούς να αποκαλούν τη συμπεριφορά «αγενή» και «αηδιαστική».

Το βίντεο που έγινε viral πριν από έξι χρόνια κυκλοφόρησε ξανά

Σε αυτό, η Jennifer Lopez φαίνεται να συνοδεύεται στους δρόμους του Big Apple, ενώ η βοηθός της φάνηκε να τρέχει στο πλάνο για να πιάσει την τσίχλα: “Εδώ η JLO φτύνει τσίχλα στο χέρι της βοηθού της στη μέση της Νέας Υόρκης. Τι αγενής και αηδιαστική συμπεριφορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμπεριφέρεστε στους υπαλλήλους σας με αυτόν τον τρόπο», αναφέρει το tweet στο X.

Η κριτική στην τραγουδίστρια ήταν άφθονη: «Αυτή η γυναίκα ήταν πάντα τόσο αηδιαστική, χωρίς νέα στοιχεία», είπε ένας, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι «Όσο περισσότερα ακούω για την JLO, τόσο χειρότερα γίνεται».Υπήρχαν όμως και πολλοί θαυμαστές που ήρθαν στην υπεράσπισή της και απάντησαν στην ανάρτηση, υποστηρίζοντας ότι γύριζε μια σκηνή για μια ταινία στο βίντεο και ότι αυτό είναι φυσιολογικό για τους ηθοποιούς στο πλατό, καθώς συχνά τους ζητείται να μασήσουν τσίχλα για να καθαρίσουν το λαιμό τους ή να έχουν μέντα για σκηνές φιλιού.

Jennifer Lopez: Ακυρώνει 7 ημερομηνίες περιοδείας χωρίς εξήγηση μετά την αποτυχία του νέου άλμπουμ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έκλειψη σελήνης τη Δευτέρα – Μερικώς ορατή στην Ελλάδα

Her News

Madonna: Κάνει twerk με εσώρουχα στο Tik Tok και οι θαυμαστές της εκφράζουν την ανησυχία τους

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι «ανόητο»

HerNews ka