HerNews.gr
Social News

Beyoncé: Aνακοινώνει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας «Renaissance» για το καλοκαίρι του 2023

Η σούπερ σταρ Beyoncé, ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance» την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Η Beyoncé, θα ξεκινήσει το τουρ στις 12 Ιουλίου στη Φιλαδέλφεια, με επόμενες στάσεις σε πόλεις όπως το Σικάγο, η Βοστώνη, η Ατλάντα, το Μαϊάμι, το Χιούστον, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, η Νέα Ορλεάνη και το East Rutherford, NJ, μεταξύ άλλων.

Το πλήρες δρομολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει και διεθνείς ημερομηνίες, είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της μαζί με πληροφορίες εισιτηρίων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η ανακοίνωση της περιοδείας της Beyoncé έρχεται μετά την αμφιλεγόμενη συναυλία της στο Ντουμπάι , όπου τραγούδησε επιτυχίες δύο δεκαετιών για να γιορτάσει τα εγκαίνια του πολυτελούς θερέτρου Atlantis The Royal

Αν και το “Renaissance” αποτίει φόρο τιμής στις queer ρίζες της house μουσικής, η Beyonce δεν ερμήνευσε κανένα τραγούδι από το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στις 21 Ιανουαρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.

Η Beyoncé φέρεται να έλαβε μισθό 24 εκατομμυρίων δολαρίων για την συγκεκριμένη “συναυλία”  που έμπαινες μόνο με πρόσκληση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1.000 διασημότητες, influencers και δημοσιογράφοι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Τζαβέλλας: Ανάρτησε για πρώτη φορά στο instagram φωτογραφία με την σύντροφό του, Βίκυ Κάβουρα

Her News

Άφησε την ρε! – Πως ένα αστείο βίντεο γίνεται η θετική είδηση της ημέρας

Her News

Άκης Πετρετζίκης: Ποζάρει η έγκυος σύντροφός του!

Her News b