HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Maluma – Marc Anthony: Μαζί στο “La Formula”

Οι παγκόσμιοι superstars Maluma και Marc Anthony ξαναβρέθηκαν για να κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι, “La Fórmula”, το οποίο είναι διαθέσιμο από την Panik Records/Sony Music. To “La Fórmula” είναι ένα εξαιρετικό salsa track, με γλυκόπικρους στίχους και ακαταμάχητο ρυθμό. 

Το “La Fórmula” είναι το πρώτο δείγμα απ’το επερχόμενο νέο album του Maluma, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα σημάνει μία νέα εποχή για το είδωλο της Latin μουσικής.

Το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Juan Luis Londoño Arias (Maluma), Marco Antonio Muñiz (Marc Anthony), Édgar Barrera, Kevin Mauricio Jiménez, Bryan Snaider Lezcano, Justin Quiles, Rene David Cano και Sergio George.


Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του Maluma με τον Marc Anthony στην salsa έκδοση της επιτυχίας “Felices Los 4”, μία δυνατή φιλία γεννήθηκε μεταξύ τους. Ο Maluma, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής της salsa από τότε που ήταν μικρός, ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Marc, αυτή την φορά όμως σε μία νέα δημιουργία.

Καθώς αντάλλαζαν ιδέες, ο Marc ερωτεύτηκε ένα pop/urban τραγούδι που είχε ηχογραφήσει ο Maluma και αποφάσισε πως αυτό θα είναι η νέα συνεργασία τους. Ένωσαν τις ομάδες τους και το αποτέλεσμα είναι αυτή η μοναδική δημιουργία σε παραγωγή των Sergio George, Marc Anthony, Maluma, The Rude Boys και Édgar Barrera.

Το επίσημο video του “La Formula” γυρίστηκε από το studio The Hit Factory στο Μαϊάμι σε παραγωγή των Royalty Films, στο οποίο βλέπουμε πλάνα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης στο studio. Δείτε το video του “La Fórmula” εδώ.

Πρόσφατα, ο οίκος BOSS ανακοίνωσε πως ο Maluma θα είναι ένας από τους νέους τους brand ambassadors για την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Ακόμη, ο Κολομβιανός superstar είναι υποψήφιος για 8 βραβεία Premio Lo Nuestro στις κατηγορίες ‘Pop – Male Artist Of The Year’‘Song Of The Year για το “Cada Quien” μαζί με τους Grupo Firme’, ‘The Perfect Mix Of The Year για το “Cada Quien” με τους Grupo Firme’‘Tour Of The Year’, ‘Pop – Song Of The Year για το ‘Sobrio’’‘Pop-Urban – Song Of The Year’ και το “Mama Tetema” με την συμμετοχή του Rayvanny, ‘Urban – Album Of The Year για το ‘The Love & Sex Tape’ και ‘Regional Mexican – Banda Song Of The Year για το “Cada Quien” με τους Grupo Firme. Επιπλέον, με το album ‘The Love & Sex Tape’, ο Maluma είναι υποψήφιος και στα φετινά βραβεία GRAMMY στην κατηγορία ‘Best Album Urbano’.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Η Ευρώπη είμαστε εμείς!»

Her News

Άμπερ Χερντ: Οι fans του Τζόνι Ντεπ μποϊκοτάρουν το «Aquaman 2» στο Twitter μετά την επιστροφή της

Her News

TikTok: Η απόλυτη τάση στα Social Media

Her News