HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kate Winslet: Η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί λέγεται “The Palace”

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, Kate Winslet λάμπει τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στη μικρή, όπου πλέον χαίρεται να αποκαλύπτεται. Η επόμενη σειρά στην οποία μπορούμε να την αφήσουμε να μας γοητεύσει; “The Palace” , μια αδυσώπητη μυθοπλασία για την παρακμή ενός πολιτικού καθεστώτος. Και η Kate είναι επικεφαλής. 

Αφού υποδύθηκε έναν λοχία της αστυνομίας στη μίνι σειρά “Mare of Easttown “(2021), η Kate Winslet επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το The Palace . Στα μισά του δρόμου ανάμεσα στις βασιλικές βεντέτες του The Crown και τις επαναλαμβανόμενες πλοκές του Succession , αυτή η νέα σειρά θα εξιστορήσει την άνοδο και την πτώση μιας ελίτ, από τις συμμαχίες τους έως τις πιο τρομακτικές συνωμοσίες τους.

 Σκηνοθετήθηκε από τον Άγγλο σκηνοθέτη  Stephen Frears , στον οποίο οφείλουμε μια άλλη σειρά δύναμης, The Queen , και Jessica Hobbs (νικητής ενός βραβείου Emmy για τη σκηνοθεσία ενός επεισοδίου του The Crown ).

Τι πλοκή θα έχει η σειρά The Palace ; 

Η πλοκή του The Palace θα εκτείνεται έναν ολόκληρο χρόνο μέσα σε ένα παλάτι, την έδρα της εξουσίας ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού καθεστώτος καθώς αρχίζει να καταρρέει. Αποκαλύπτει το ΗΒΟ. Και για να μας πάει στα παρασκήνια αυτού του πολιτικού σκηνικού, η αμερικανική πλατφόρμα έχει στοιχηματίσει  στην Kate Winslet.Το παλάτι

Σε μια πρώτη εικόνα, η Kate  αποκαλύπτεται σε ένα πολυτελές δωμάτιο, ντυμένη στην εντέλεια με άκαμπτη στάση και  αδίστακτη έκφραση. Μαντεύουμε τις ευθύνες της, αλλά και την αυταρχική της κλίση. 

Μαζί με την Kate Winslet θα είναι ο Hugh Grant , ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Guillaume Gallienne, Matthias Schoenaerts ( The Danish Girl , Άμστερνταμ ), Martha Plimpton ( Mass ) και η Andrea Riseborough , πρόσφατα υποψήφια για Όσκαρ για την ταινία To Leslie . 

Εάν το HBO επιβεβαιώσει ότι η σειρά βρίσκεται σε παραγωγή, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το “Sexify” στο Neftlix μιλάει για τον γυναικείο οργασμό

Her News

Γλυκές Μανόλιες: Επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Netflix

Her News

Food Experience Patata Naxos 2022: 13η γιορτή πατάτας Νάξου αφιερωμένη στη «Διατροφή και άσκηση – fitness and nutrition»

Her News