HerNews.gr
BRIDE NEWS

Atelier Rene: Εντυπωσίασαν τα νυφικά φορέματα στην επίδειξη μόδας του οίκου

Οι νυφικές δημιουργίες του Atelier Rene στο fashion show της Bridal Expo έκλεψαν την παράσταση. Η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου δημιούργησε υπέροχα αρχαιοελληνικά, ρομαντικά αλλά και Boho νυφικά για τις νύφες του 2023.

Στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παρουσιάστηκε ένα μικρό δείγμα της συλλογής «Bride» της Κατερίνας Αντωνοπούλου.

Στο catwalk τα μοντέλα παρουσίασαν 10 δημιουργίες της σχεδιάστριας, με τα αρχαιοελληνικά νυφικά να πρωταγωνιστούν.

Το Atelier Rene εξάλλου, φημίζεται για τις δημιουργίες του που είναι εμπνευσμένες απο τον ελληνικό μας πολιτισμό. Η «Σπείρα» που συμβολίζει το χρόνο, την ανάπτυξη και την συνέχεια κυριάρχησε και πάλι. Αρχαιοελληνικά νυφικά, από αέρινα υφάσματα ή πλισέ σε χυτή γραμμή, καταχειροκρητήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Ζαππείου.

Φυσικά δεν έλειψαν απο την επίδειξη μόδας τα κλασικά ρομαντικά νυφικά, αλλά και αυτά σε Boho style.

Ο Οίκος Μόδας Atelier Rene σχεδιάζει πολυτελή νυφικά που φημίζονται για τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά και για τα χειροποίητα κεντήματα με την λεπτομέρεια στη ραφή τους.

Η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου δήλωσε:

«Πιστεύω πως η νύφη του 2023 πρέπει να είναι λιτή αλλα κομψή, το νυφικό της να αντιπροσωπεύει την ψυχοσύνθεση της και ταυτόχρονα να εκπέμπει το πιο όμορφο κομμάτι του εαυτού της!»

Στον Οίκο Μόδα Atelier Rene όλες οι επιλογές είναι υψηλής ποιότητας και σε μοντέρνα σχέδια, που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. To Atelier Rene δημιουργεί και βραδινά φορέματα με φινέτσα και στυλ, για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν…

Atelier Rene

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

 Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Πώς να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα για τον γάμο σας

HerNews ka

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Her News

Επέτειος γάμου: Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος

Her News