HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πώς να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα για τον γάμο σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν άγχος όταν σχεδιάζετε έναν γάμο (ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες), αλλά το να πετύχετε το τέλειο μαυρισμένο χρώμα για τη μεγάλη σας μέρα δεν πρέπει να είναι ένα από αυτά.

Εάν ανησυχείτε, απλώς διαβάστε τις κορυφαίες συμβουλές που μας έδωσε το Magic Sun Solarium Πειραιά, για το πώς να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα για τον γάμο σας και θα έχετε μια φυσική όψη και μπρονζέ λάμψη καθώς θα ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαυρίστε 1 μήνα πριν από τη μεγάλη σας ημέρα

Για να διασφαλίσετε ότι το μαύρισμα σας θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση που επιθυμείτε στη μεγάλη σας ημέρα, επισκεφθείτε το Magic Sun Solarium στον Πειραιά τουλαχιστον 1 μήνα πριν από το γάμο σας. Αυτό θα δώσει χρόνο στο μαύρισμά σας να κατασταλάξει και να εξελιχθεί σε μια υπέροχη, φυσική λάμψη.

Συντονίστε το μαύρισμα σας με τα άλλα ραντεβού σας

Θα συνιστούσαμε να παρακολουθείτε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας με μαυρισμένο δέρμα. Αυτό θα επιτρέψει στον makeup artist σας να επιλέξει τις σωστές αποχρώσεις για να συμπληρώσει τον μαυρισμένο τόνο του δέρματος και όχι τον φυσικό σας.

Ενυδατώστε τακτικά

Το μυστικό για το πιο λαμπερό και μαυρισμένο δέρμα; Κρατήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο τον μήνα πριν από τον γάμο σας! Το ενυδατωμένο δέρμα είναι ο τέλειος καμβάς για μαύρισμα.

Θα συνιστούσαμε μια ενυδατική κρέμα σώματος που θα βρείτε στο Magic Sun Solarium που ενισχύει το μαύρισμα. Προετοιμάζει το δέρμα σας ενυδατώνοντας, απαλύνοντας και λειαίνοντας. Βοηθά επίσης να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε τη σωστή κρέμα μαυρίσματος στο σολάριουμ;

Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάπτιση: Πως να επιλέξεις βαπτιστικό σταυρό

Her News

Τι να κάνετε αν βρέχει την ημέρα του γάμου σας

HerNews ka

Νυφικά κοσμήματα: Τι να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου

Her News