HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με τον τέως Υπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη & τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας, Ιωάννη Δημητρίου Μπούγα

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης προχώρησε σε δυο πολύ σημαντικές συναντήσεις στις οποίες συζήτησε διάφορα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους ναυτικούς και τα λοιπά πληρώματα.

Αρχικά ο Γιώργος Βάλλης συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη 09/02/2023, με τον κύριο Ιωάννη Δημητρίου Μπούγα, Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος λόγος συνάντησης τους ήταν προκειμένου να συζητηθεί  το μείζον θέμα της φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη.

Ο Ιωάννης Δημητρίου Μπούγας προσφέρθηκε να ακούσει και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στο να βοηθήσει αναφορικά με το θέμα της άδικης φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη, γεγονός στο οποίο ο Πρόεδρος Γιώργος Βάλλης έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα το τελευταίο διάστημα.

Έπειτα ο Γιώργος Βάλλης συναντήθηκε και με τον τέως Υπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, εξίσου για την επίλυση της άδικης φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη και μάλιστα  ο τέως Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση του θέματος.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών δηλώνει ότι: «Αναμένουμε νέα σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματος μας».

Γιώργος Βάλλης: Για το θέμα της φορολόγησης των ναυτικών στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής- «Επιδιώκουμε να αρθεί άμεσα η εν λόγω αδικία»

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Φάρμακα: Η γρίπη σαρώνει, οι ελλείψεις σε φάρμακα μεγαλώνουν

Her News

Βιβλία για παιδιά εστάλησαν από το πρωθυπουργικό γραφείο στον Αρχάγγελο Ρόδου

Her News

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

HerNews ka