HerNews.gr
Beauty

Gothic Valentine Nails: Είναι η τάση για όσες δεν αγαπούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη ημέρα!

Περνάτε έναν χωρισμό; Αναζητάτε απλώς μια εμφάνιση νυχιών V-Day που στην πραγματικότητα δεν απαιτεί να θυσιάσετε την ολόμαυρη αισθητική σας υπέρ του κόκκινου και του ροζ; Μην πας πουθενά, γιατί έχουμε το απόλυτο look για σένα αυτή τη σεζόν: gothic νύχια Αγίου Βαλεντίνου, η πιο πρόσφατη εποχιακή τάση που μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

Όπως θα περίμενε κανείς, τα gothic νύχια του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια αναμφισβήτητα πιο κυκλοθυμική εμφάνιση σε πολλά από τα χαρακτηριστικά μοτίβα της σεζόν. Θα βρείτε άφθονες μαύρες καρδιές , ακόμη και σταγόνες αίματος για να προσθέσετε κάποια πλεονεκτήματα στα κλασικά σχέδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 Όταν πρόκειται να δώσετε στα νύχια σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια πιο σκούρα αισθητική, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το σχέδιο που αναζωπυρώνει την “ψυχρή”, “σκοτεινή καρδιά σας”.

Παρακάτω, δείτε τις αγαπημένες μας gothic ιδέες για τα νύχια του Αγίου Βαλεντίνου και ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε πλήρως τον αντισυμβατικό ρομαντισμό αυτές τις γιορτές.

1. Gothic Hearts

Μανικιούρ με εναλλασσόμενα μαύρα νύχια και καθαρά καπνιστά νύχια με μαύρες καρδιές

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να μεταφέρετε ένα μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου σε gothic διάθεση είναι να το βάψετε κυριολεκτικά μαύρο . Αυτό το σχέδιο, το οποίο εναλλάσσει τα συμπαγή νύχια με το σχέδιο καρδιάς, επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ έντονου και απαλού και θα ήταν μια κομψή επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου.

2. Speed Dating

Black and white manicure with pulsating heart, flaming heart, yin/yang, checkerboard, and French tip designs

Δεν χρειάζεται να είστε κλασικοί όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα τέτοιο λουκ για τα νύχια του Αγίου Βαλεντίνου για να ροκάρετε φέτος. Μπορείτε να φλερτάρετε με πολλά και διαφορετικά σχέδια. Από τις παλλόμενες καρδιές μέχρι το κλασικό σκακιέρα μέχρι ένα ρομαντικό yin/yang.

4. Kylie Jenner’s style

Κόκκινο μανικιούρ με γαλλικές άκρες αίματος

Αυτό το σχέδιο κολλάει στο παραδοσιακό χρώμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ αγκαλιάζει μια ελαφρώς νοσηρή ατμόσφαιρα που πραγματικά ζεσταίνει τις καρδιές μας.

4. Gothic Floral

Μπορείτε να αγοράσετε λουλούδια στον εαυτό σας — ή μπορείτε να αγκαλιάσετε το μπουκέτο των επιθυμιών της καρδιάς σας ως μέρος του μανικιούρ σας. 

5. Αντίθετη έλξη

Μισό ματ, μισό γυαλιστερό μανικιούρ με μαύρη βάση και σχέδιο κόκκινη καρδιά

Εάν οι αγαπημένες σας ιστορίες περιλαμβάνουν ρομαντισμό με αστέρια ή εχθρούς για τους ερωτευμένους είναι το κατάλληλο σχέδιο για εσάς. Με μισό ματ, μισό γυαλιστερό φινίρισμα, αυτό το μανικιούρ ανατρέπει τις προσδοκίες και κάνει την αντίθεση μεταξύ του μαύρου και του κόκκινου πολύ πιο εντυπωσιακή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Black ombré nails: Η παραλλαγή του all time classic black manicure

HerNewskl

Kristen Stewart: Έκανε το πιο ανατρεπτικό look της χρονιάς!

HerNewskl

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δοκίμασε την πιο hot τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

HerNewskl