HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Το εντυπωσιακό της outfit για τα “Brit Awards 2023”

Εμπιστευτείτε την Beyoncé που προσφέρει μια στιγμή υψηλής ραπτικής σε μια επίδειξη βραβείων, ακόμη κι όταν είναι χιλιάδες μίλια μακριά. Αφού έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες Grammy ποτέ την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια παρακολούθησε τα Brit Awards 2023 εικονικά για να αποδεχτεί τις νίκες της ως Καλύτερος Διεθνής Καλλιτέχνης και Διεθνές Τραγούδι της Χρονιάς για το «Break My Soul».

Στο προηχογραφημένο βίντεο μέσω του οποίου μίλησε στο κοινό, η Beyoncé φόρεσε μια ασπρόμαυρη εμφάνιση Balmain , κατασκευασμένη κατά παραγγελία από τον δημιουργικό διευθυντή Olivier Rousteing . 

«Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την απίστευτη αναγνώριση», είπε κρατώντας ψηλά το τρόπαιο με γούνινα μανίκια. «Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου εκεί έξω στη Βρετανία για τη συνεχή υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Αρχίζει η Αναγέννηση. Θα σας δω όλους σε περιοδεία . Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την τιμή!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The BRIT Awards (@brits)

Με τον τυπικό τρόπο της Beyoncé, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί φωτογραφίες της με το βραβείο και να ποζάρει με τη ρετρό στολή της Marni Senofonte.

Η μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα θύμιζε τη δεκαετία του ’70 και συνδύαζε διαφορετικά groovy μοτίβα όπως τη σκακιέρα, τα κυματιστά και τις ρίγες, ενώ ένας μαύρος κορσές το έσφιγγε στη μέση για δομή.

Δεν είναι πρώτη φορά που φοράει τουρμπάνι η Beyoncé που συνδύασε την εμφάνιση με μια ασορτί, ριγέ εκδοχή του αξεσουάρ σε μερικές φωτογραφίες, μαζί με μαύρα σκουλαρίκια και περίτεχνα γυαλιά ηλίου.

Ο Rousteing συνεχάρη τη Beyoncé στο Instagram, βαφτίζοντας τη δημιουργία του για εκείνη ως “Renaissance Couture”. Έγραψε:

«Είσαι η μούσα μου, η έμπνευσή μου, τα πάντα μου. Το άλμπουμ της Αναγέννησης είναι κάτι περισσότερο από μουσική, έχει να κάνει με τον νέο κόσμο, τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε, να σπάμε τα όρια και να ονειρευόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτή είναι η αναγεννησιακή μας ραπτική».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Her News

Slip φόρεμα & μπότες: Ο τέλειος συνδυασμός μόδας για τα μέσα της σεζόν

HerNews ka

Ugly Shoes: Aυτά είναι τα πιο άσχημα παπούτσια της σεζόν!

HerNewskl