HerNews.gr
Social News

Η Μαντόνα δημοσίευσε στο Instagram την εικόνα με τον άνδρα της ΕΜΑΚ και έστειλε ηχηρό μήνυμα

Την ψηφιακή επεξεργασμένη εικόνα που δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει ένα παιδί από την Τουρκία επέλεξε να δημοσιεύσει η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα.

Η Μαντόνα με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν την καταστροφή που έχουν υποστεί οι επαρχίες της Τουρκίας και η βόρεια Συρία ενώ δείχνουν και τις προσπάθειες διάσωσης των επιζόντων.

Στην πρώτη εικόνα της ανάρτησής της μάλιστα, η Μαντόνα επέλεξε να βάλει την εικόνα ενός διασώστη της ΕΜΑΚ που κρατάει στην αγκαλιά του ένα τραυματισμένο παιδί.

Πρόκειται για μια εικόνα που δημιουργήθηκε μέσω της τεχνολογίας και πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης

H Μαντόνα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι μιλούν για την αγάπη. Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές στον τεράστιο σεισμό. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην μιλήσουμε για αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί. Είναι κάτι που σου ραγίζει την καρδιά» 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Viral η digital art εικόνα για το έργο της ΕΜΑΚ – Ποιός τη δημιούργησε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νικολέττα Ράλλη: “Ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή”

HerNewskl

Σε βαρύ πένθος η Ναταλία Δραγούμη: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Her News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δημοσίευσε το πιο γλυκό βίντεο με τον γιo του στη θάλασσα

HerNews ka