HerNews.gr
Social News

Viral η digital art εικόνα για το έργο της ΕΜΑΚ – Ποιός τη δημιούργησε

Ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου, με μία digital art εικόνα έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες που δίνουν μάχη για να σώσουν ζωές στις περιοχές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν αλύπητα από τους φονικούς σεισμούς.

Η digital art εικόνα, που αποτυπώνει μια φανταστική σύνθεση σύμφωνα με τον δημιουργό, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες σε ελληνικά και τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, αντικατοπτρίζοντας πλήρως την προσφορά των ανδρών της ΕΜΑΚ στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία» αναφέρει ο Παναγιώτης Κοτρίδης στην ανάρτησή του.

«Είμαι εδώ για σένα» σε ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά. H σύνθεση εικονίζει έναν Έλληνα πυροσβέστη να κρατάει με στοργή ένα μικρό παιδί, που απεγκλώβισε από τα ερείπια.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα ο δημιουργός Παναγιώτης Κοτρίδης, πρόκειται για σύνθεση και όχι πραγματική φωτογραφία, δηλαδή digital art εικόνα.

Συγκλονίζουν οι Έλληνες της ΕΜΑΚ: «Δυστυχώς έχουμε αφήσει νεκρούς στα συντρίμμια»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Asia Express: Αυτά είναι τα ζευγάρια – έκπληξη που θα συμμετέχουν

Her News b

Γιώργος Κιμούλης: Στην Ευελπίδων για να μηνύσει την Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού

Her News b

Η Jennifer Lawrence έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

HerNewskl