HerNews.gr
Μόδα

Madonna: Η κόρη της Lourdes Leon βγαίνει στην πασαρέλα του NYFW με “διαβολικό” φόρεμα

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, εμφανίστηκε στην επίδειξη πασαρέλας του σχεδιαστή Luis De Javier για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, δείχνοντας απολαυστικά “διαβολική”.

Η Lourdes, που κάνει μουσική ως Lolahol , φόρεσε ένα επικίνδυνα κοντό κόκκινο μίνι φόρεμα, διακοσμημένο με “διαβολικά” κέρατα στο μπούστο και καπέλο του μπέιζμπολ — με τι άλλο; — περισσότερα κέρατα.

Το μικροσκοπικό φόρεμα  έδειχνε μερικά από τα πολλά τατουάζ της Lourdes, όπως τις πεταλούδες στο ντεκολτέ της, τα ονόματα του αδερφού Ντέιβιντ και της αδερφής Μέρσι στο αριστερό της χέρι και το πολύ ταιριαστό διάβολο τατουάζ στο δεξί της δικέφαλο.

Η Lourdes δεν ήταν η μόνη που είχε σατανικό στυλ στο σόου, το οποίο σηματοδότησε το ντεμπούτο του Ντε Χαβιέ στο NYFW και πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Angel Orensanz.

Η Τζούλια Φοξ βγήκε στην πασαρέλα με παρόμοιο στυλ φόρεμα φτιαγμένο από τζιν.

Το  σόου παρουσιάστηκε από το Pornhub και ο De Javier ενθουσιάστηκε για το γεγονός σε ένα μήνυμα στις ιστορίες του στο Instagram .

Η κόρη της Madonna, που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2018 για το Gypsy Sport και έχει κάνει μόντελινγκ για τους Marc Jacobs , Savage X Fenty και τον αγαπημένο της Madonna Jean Paul Gaultie, είχε μια δύσκολη αρχή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όταν εμφανίστηκε αργά στο σόου του Jacobs στο Park. Avenue Armory στις 2 Φεβρουαρίου.

Οι πόρτες ήταν ήδη κλειστές κατά την άφιξή της Lourdes και της απαγορεύτηκε η είσοδος στο θέαμα της πασαρέλας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μεταμορφώθηκε σε μίνι κούκλες Bratz για τη νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης

HerNews ka

Το καλοκαιρινό street style έχει αθλητική διάθεση

Her News

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

HerNewskl