HerNews.gr
Μόδα

Το καλοκαιρινό street style έχει αθλητική διάθεση

Φέτος το καλοκαίρι η μόδα στοχεύει πρώτα απ’ όλα στην άνεση που μπορεί να προσφέρει ένα street style με αθλητική διάθεση. Ακόμη κι ένα sporty look μπορεί να είναι κομψό.

Εμείς οι γυναίκες που τρέχουμε όλη μέρα στις διάφορες υποχρεώσεις μας, μπορούμε να είμαστε πλέον άνετες, χωρίς να χάνουμε το στιλ μας και φορώντας τα αθλητικά μας να πετυχαίνουμε ένα street style look.

Κανόνας 1ος – Sneakers παντού

Πραγματικά, το κλειδί για μια sporty, chic εμφάνιση είναι ένα ζευγάρι sneakers που ταιριάζουν με το ντύσιμό σας. Μπορείτε να φορέσετε ένα biker shorts, ένα ζευγάρι sneakers που ταιριάζουν κι από πάνω ένα λευκό πουκάμισο.

Κανόνας 2ος – Color block

Ένα από τα καλύτερα trends που τον τελευταίο καιρό είναι το color block trend. Ορισμένα σύνολα color block μπορεί να είναι κάπως φανταχτερά, αλλά όταν γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, το color block αναδεικνύει πάρα πολύ ένα βασικό casual ντύσιμο σε πιο κομψή εμφάνιση.

Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα color block σε ουδέτερους τόνους για μια αριστοκρατική εμφάνιση. Ένα sweat σορτς με μπλουζάκι σε color block είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να ντυθείτε σπορ σικ.

Κανόνας 3ος – Biker Shorts

Το ποδηλατικό σορτς είναι το νούμερο ρούχο για ένα sporty chic outfit. Πραγματικά είναι πολύ άνετο και πάντα δείχνει όμορφο με εκατό διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με oversized t-shirt,  με μπλούζα που έχει βάτες, με πουκάμισο, με crop top κι ό,τι άλλο θέλετε.

Τα σετ είναι πάντα μια safe επιλογή και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Μάλιστα τα ουδέτερα χρώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια casual σπορ εμφάνιση να φαίνεται πιο εκλεπτυσμένη.

Για μια ανεβασμένη αθλητική εμφάνιση από αξεσουάρ διαλέξτε μια τσάντα χιαστί και μην ξεχάσετε τα κοσμήματα σας. Τέλος, αντί sneakers να φορέσετε σανδάλια, ακόμη και πέδιλα για μια πιο βραδινή εμφάνιση.

Χιαστί τσάντα: 4 Απαραίτητες crossbody bags

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner- Met Gala 2022: H συγκινητική ιστορία πίσω από το νυφικό που επέλεξε

HerNewskl

Η Tommy Hilfiger ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τη Disney

HerNewskl

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Her News