HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: 60χρονο πρώην διαιτητή της Α’ Εθνικής αναγνώρισε η 12χρονη-Πάει ανακρίτρια

βιασμος

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν σήμερα ένας πρώην γνωστός διαιτητής του ποδοσφαίρου και πέντε ακόμα άτομα!

Σύμφωνα με δικαστικές και αστυνομικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών, τους οποίους αναγνώρισε η ανήλικη μαθήτρια, αλλά προέκυψαν και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Ανάμεσά τους και ο 60χρονος παλαίμαχος διαιτητής της Α’ Εθνικής τον οποίο γνωρίζει το πανελλήνιο και σήμερα θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 60χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή του Κολωνού καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Η 12χρονη υπέδειξε τον επαγγελματικό του χώρο και υποστήριξε στην τελευταία της κατάθεση ότι στο ιατρείο την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος.

Ο 60χρονος σύμφωνα με δικαστικές πηγές έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.

Πληροφορίες του Vradini.gr αναφέρουν πως ο πρώην ρέφερυ, αλλά και οι πέντε ιδιωτικοί υπάλληλοι, την Παρασκευή είχαν κληθεί και πάλι να καταθέσουν στην Ανακρίτρια, αλλά ζήτησαν να πήραν προθεσμία ώστε να απολογηθούν σήμερα για να μελετήσουν την δικογραφία, και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Από την προηγούμενη εβδομάδα που συνελήφθησαν πέντε άτομα για τη πολύκροτη υπόθεση, οι πληροφορίες έλεγαν πως η 12χρονη είχε «δείξει» και άλλα άτομα και πως αναμένονταν νέα εντάλματα σύλληψης.

Στις νέες συλλήψεις που έρχονται αναφέρθηκε σήμερα και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας χθες στην ΕΡΤ.

«Η συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού άνοιξε ένα νέο κύκλο συλλήψεων και νομίζω ότι θα συνεχιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε – γιατί δεν μπορώ να πω κάτι σε σχέση με τη δικογραφία – έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Συνεπώς περιμένουμε και νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή μέρες».

Το θέμα είναι ότι “έχει ξεκλειδώσει” η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα δυστυχώς, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε πως «είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια δυστυχώς σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φοιτήτρια στη Πάτρα έφυγε από κλαμπ με «κενό μνήμης» και «μελανιές»

Her News

Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Έλα στο μαντρί» είπε ο δράστης που σκότωσε μάνα και παιδί για να μην φύγουν στη Γερμανία

Her News b

Κακοκαιρία Daniel: Νέο μήνυμα από το 112 στον Παλαμά Καρδίτσας – Εκκενώθηκαν περιοχές

HerNews ka