HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Περιγράφει λεπτομερώς την επιλόχεια κατάθλιψη που βίωσε μετά την απόκτηση δυο παιδιών

Η Kylie Jenner πίστευε ότι η επιλόχεια κατάθλιψή της «δεν θα περνούσε ποτέ» αφού έφερε στον κόσμο δύο παιδιά.

Η σταρ των “Kardashians” Kylie Jenner, είπε στο Vanity Fair Italy στο εξώφυλλό της για τον Μάρτιο του 2023 που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη ότι “το βίωσε δύο φορές”.

Η 25χρονη Jenner σημείωσε ότι η δεύτερη φορά, μετά την άφιξη του γιου της Aire τον Φεβρουάριο του 2022 , ήταν «πιο διαχειρίσιμη» από την «πολύ δύσκολη» πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi τον Φεβρουάριο του 2018 .

Η σταρ του ριάλιτι συμβούλεψε άλλες γυναίκες που παλεύουν με τα ίδια συναισθήματα να «μείνουν μέσα σε αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν είναι επώδυνη» και «να ζήσουν αυτή τη μετάβαση χωρίς να φοβούνται τα επακόλουθα».

Η Kylie Jenner καλύπτει το Vanity Fair Italy με κοστούμι με κόκκινο φιόγκο και μαύρη γραβάτα

Στη συνέχεια η Kylie Jenner πρόσθεσε: «Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην σκέφτονται υπερβολικά τα πράγματα και να ζήσουν όλα τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής στο έπακρο».

«Ξέρω, εκείνες τις στιγμές σκέφτεσαι ότι δεν θα περάσει ποτέ, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν, ότι δεν θα είσαι ποτέ η ίδια», συνέχισε.“Αυτό δεν είναι αλήθεια: Οι ορμόνες και τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο ισχυρά και μεγαλύτερα από εσάς.”

Και κατέληξε: «Ο κίνδυνος είναι να χάσετε όλα τα πιο όμορφα πράγματα της μητρότητας επίσης».

Η Jenner, η οποία έχει δυο παιδιά, την Stormi, 5 ετών, και τον Aire, 1έτους με τον Travis Scott , έχει μιλήσει ειλικρινά στο παρελθόν για τα συναισθήματα της μετά τον τοκετό.Kylie Jenner poses topless with hair in her face

Σε ένα επεισόδιο τον Οκτώβριο του 2022 στην εκπομπή Hulu της οικογένειάς της, η δημιουργός της Kylie Cosmetics είπε στην αδερφή της Kendall Jenner ότι έκλαιγε για τρεις εβδομάδες αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Θα ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το κεφάλι μου θα πονούσε τόσο πολύ», είπε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο».

Η Kylie αναφέρθηκε στα συναισθήματά της ως «baby blues» σε μια εξομολόγηση εκείνη την εποχή, διευκρινίζοντας ότι «άρχισε να αισθάνεται καλύτερα» μετά από έξι εβδομάδες.Η Kylie Jenner psoes με μαύρο ντύσιμο και γόβες

Η μεγιστάνα του μακιγιάζ εξήγησε στους ακολούθους της στο Instagram τον Μάρτιο του 2022 ότι άσκησε υπερβολική «πίεση» στον εαυτό της για να ανακάμψει.

Όταν γεννήθηκε η Stormi, η Kylie μίλησε με παρόμοιο τρόπο στην Kim Kardashian ότι αισθάνεται «ανασφαλής» κοιτάζοντας τις αλλαγές στο σώμα της μετά το μωρό.

Η 42χρονη δημιουργός του Skims, η οποία έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Kanye West , ενθάρρυνε την Kylie «απλώς να το αποδεχτεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος» αποκαλύπτει βασιλικός ρεπόρτερ

Her News

Βρέθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος στην Ευρώπη

Her News

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

HerNews ka