HerNews.gr
Διεθνή

Michael B. Jordan: Η καυτή φωτογράφιση του για τη γνωστή μάρκα εσωρούχων “Calvin Klein”!

Ο Michael B. Jordan γδύθηκε πρόσφατα για την πρώτη του καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein, φωτογραφίες από την οποία κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα και χάρισαν ένα δυνατό οφθαλμόλουτρο σε όλες τις θαυμάστριες του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «Creed III», Michael B. Jordan πόζαρε χωρίς πουκάμισο για τις περισσότερες από τις ασπρόμαυρες λήψεις του, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο στήθος του και τους κοιλιακούς του με εσώρουχο Calvin Klein 1996.

Όπως είναι λογικό τα σχόλια κάτω από τις σέξι φωτογραφίες του Michael B. Jordan δίνουν και παίρνουν με τις θαυμάστριες του να δίνουν….ρεσιτάλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

H νέα καμπάνια του Calvin Klein για την άνοιξη του 2023 για την οποία πόζαρε ο Michael B. Jordan,  τραβήχτηκε από το διάσημο δίδυμο φωτογράφων Mert Alas και Marcus Piggott.

Η καμπάνια έκανε το ντεμπούτο της χθες και μπορεί να προβληθεί στις διαφημιστικές πινακίδες του Calvin Klein τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες, στη Houston Street και στη La Cienega, αντίστοιχα.

Ο Jordan μοιράστηκε επίσης τις εικόνες με τους 20,5 εκατομμύρια ακόλουθους του στο Instagram σε μια κοινή ανάρτηση με την εταιρία που περιλάμβανε μια σύντομη λεζάντα που την αποκαλούσε «Το ντεμπούτο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

Η πλήρης ανοιξιάτικη καμπάνια Calvin Klein έρχεται στις 15 Μαρτίου.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Calvin Klein είπε ότι ο Michael επιλέχθηκε επειδή ενσαρκώνει «σίγουρη φιλοδοξία», καθώς και «πάθος και σωματική ένταση». Η μάρκα πρόσθεσε ότι «τα γραφικά [για την καμπάνια] ενισχύουν την πειθαρχία του και την ασυμβίβαστη δέσμευσή του στην τέχνη του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna – A$AP Rocky: Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Red Carpet μετά τη γέννηση του γιου τους

HerNewskl

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα της προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Her News

Ραίαν Γκόσλινγκ: Η αντίδρασή του στη νίκη της Barbie στα βραβεία Critics Choice έγινε που viral

HerNews ka